FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-U CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO, COMENTAT LA RADIO GSP

Cine e mai tare în parcare ;)? "U" se bazează pe Adrian Cristea şi Tony, CFR are patru oameni de gol

CFR şi
CFR şi "U" se luptă sîmbătă pentru supremaţie

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 14:15

Derby-ul Clujului, CFR - "U", de sîmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şim.GSP.ro şi în direct la DigiSport 1 se anunţă aprig. Antrenorii Ionuţ Badea şi Jorge Costa pregătesc cu minuţiozitate confruntarea pentru supremaţie în Cluj şi ambii îşi pun speranţele mai ales în oamenii care pot face diferenţa.

La acest capitol, CFR deţine un atu important: are mai mulţi oameni de gol, în timp ce Universitatea se bazează în special pe inspiraţia lui Adrian Cristea sau a lui Tony.

Principalii marcatori ai CFR-ului
Mamadou Sougou şi Weldon sînt armele cele mai ascuţite ale lui Costa, fiecare cu cîte cinci reuşite în 13, respectiv 8 partide. Atacanţi de viteză şi cu execuţii imprevizibile, cei doi le vor da mari bătăi de cap fundaşilor "şepcilor roşii". Pe lîngă ei, Bastos şi Cadu au marcat fiecare de cîte trei ori. Primul are şi rolul playmaker-ului, în timp ce căpitanul CFR-ului e letal la loviturile de pedeapsă, avînd procentaj de sută la sută în acest sezon!

Universitatea vrea să-l revitalizeze pe Clau-gol
"Şepcile roşii" au doi oameni extrem de periculoşi pe fază ofensivă. Adrian Cristea şi Tony. Amîndoi au reuşit cîte o "dublă" în ultima etapă, cu Sportul (4-2), şi sînt în mare formă. Golgeterul echipei din sezonul trecut, Claudiu Niculescu are 3 goluri în acest sezon, dar nu a mai înscris din etapa a 6-a. O piesă importantă în jocul Universităţii este Gabriel Boştină, omul responsabil cu pasa decisivă.

După 13 etape, CFR este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar "U" e pe 4, cu 25 de puncte. Clasamentul este condus de Dinamo, cu 30 de puncte, urmată de Rapid, 28.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
nelu_belu
nelu_belu  •  18 Noiembrie 2011, 23:53

sa castige cel mai bun orisicum forta cfr forta u

elsopotyi
elsopotyi  •  18 Noiembrie 2011, 11:03

MULT SUCCES SCUNPEI MELE ECGIPE CFR CLUJ.

alexandruclujean
alexandruclujean  •  17 Noiembrie 2011, 19:04

"Turburarea" din deal vorbeste de la sine - pronostic 2 solist. p.s. VENIM

Vezi toate comentariile (5)
Comentează