FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine-i apără pe "cîini"? » Rednic are în continuare o dilemă în privința portarului

Cerniauskas se reface după o accidentare
Cerniauskas se reface după o accidentare

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2015 00:00

Cerniauskas a sosit ieri şi va intra în antrenamente intensive, după accidentare. Brac nu se ştie dacă va fi reţinut, Iustin Popescu n-are experienţă de Liga 1.

Rednic se confruntă cu o problemă delicată. Cine va purta mănuşile în startul campionatului ce va începe peste două săptămîni? Lituanianul Vitautas Cerniauskas, 26 de ani, a sosit ieri în cantonamentul echipei din Italia, însă este în plin proces de recuperare după o accidentare la mîna dreaptă.

Balticul va fi pus la antrenamente, mai ales că a ratat o bună parte din pregătire cu echipa. "Nu ştiu în cît timp va fi refăcut", a comentat antrenorul.

Brac, în trecere?

Sîrbul Bojan Brac, 26 de ani, a venit în probe şi chiar a fost folosit aseară în amical. Acesta a fost dat afară de CSU Craiova, după un sezon foarte bun, 2013/'14, dar unul slab în campionatul încheiat recent. Oficialii nu par însă convinşi de eficienţa transferului.

Marea surpriză

Cum Vlad Muţiu, 20 de ani, a fost trimis acasă, singura soluţie viabilă în acest moment rămîne Iustin Popescu, 21 de ani, readus în această vară de la ACS Berceni, din Liga a doua. Oltean la origini, portarul transferat la începutul lui 2015 de la Fortuna Cîmpina s-a remarcat doar prin eşalonul inferior. Mai are trei meciuri în Cupa României, şi la Chindia, şi la Fortuna.

25 de goluriîn 19 meciuri a primit Iustin Popescu în campionatul ligii secunde în sezonul trecut

200.000 €este cota pe transfermarkt.de atît a lui Popescu, cît şi a lui Brac

52 de goluriîn 36 de meciuri a primit Cerniauskas în Polonia, sezonul trecut, la Korona Kielce

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iunie 2015, 12:49

fals. avem 3 portari, plus alti 2 imprumutati. *** ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loritzu
loritzu  •  28 Iunie 2015, 12:29

Sa-l bage pe Vama in poarta si sa-si imparta comisionul la revanzare :))

mama.is.here
mama.is.here  •  28 Iunie 2015, 10:49

mai are importanta cine apara, cand de cativa ani buni fcsb-ul ne toaca pe unde ne prinde...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează