FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, JOI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine îl ia pe Geraldo? ”Nimeni din Ghencea nu mi-a propus prelungirea contractului”

În aproape doi ani de Liga 1, Geraldo a jucat în 43 de partide şi a marcat trei goluri
În aproape doi ani de Liga 1, Geraldo a jucat în 43 de partide şi a marcat trei goluri

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 01:20

Eric Bicfalvi a fost primul jucător care i-a spus "pas" lui Gigi Becali la oferta de extindere a contractului scadent în vară.

Deşi în iarnă i-a transmis lui Geraldo că nu-l mai vrea la echipă, acum Becali s-a răzgîndit şi doreşte să-l păstreze pe fundaşul de 31 de ani. De data aceasta însă, lusitanul pare mai degrabă hotărît să nu continue.

"A spus domnul Becali că vrea să-mi prelungească înţelegerea? Mai vedem. Din ianuarie sînt liber să semnez cu orice club, managerul meu a vorbit cu mai multe echipe. Am petrecut doi ani frumoşi la Steaua, dar deja mai multe formaţii ştiu de situaţia mea şi mă doresc. Vedem ce se va întîmpla, discutăm!", a spus "Geri" la DigiSport.

De la sosirea sa la Steaua, în iunie 2010, Geraldo a avut şapte antrenori: Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Cîrţu, Lăcătuş, Olăroiu, Levy şi Ilie Stan. Cu toţi şapte, portughzul a fost titular, absentînd doar atunci cînd era suspendat sau accidentat.

"Dacă terminăm pe unul dintre primele două locuri o să-i prelungim contractul lui Geraldo. Dacă nu, atunci o să facem curăţenie generală!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Neşu îl laudă pe Bicfalvi

Fostul fundaş stînga aş roş-albaştrilor, Mihai Neşu, e cu gîndul alături de cei de la Steaua. Neşu le-a transmis jucătorilor lui Ilie Stan un mesaj prin care îşi exprima regretul că nu a putut fi alături de ei la revenirea pe Ghencea. "Bichonul" l-a felicitat pe Bicfalvi pentru evoluţia lui în partida cu Astra: "Bravo, Moco, ţine-o tot aşa! Ai fost cel mai bun de pe teren!", a scris Neşu pe contul său de twitter. (Vlad Nedelea)

Steaua, numărul 1 din România
Steaua este cel mai bine clasată echipă din România în perioada 2001-2011. Clasamentul este întocmit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS). Roş-albaştrii ocupă locul 55 în ierarhia cluburilor din Europa, cu 1.308,5 puncte. Dinamo ocupă locul 68, cu 1.155,5 puncte, iar Rapid ocupă locul 83, cu 1084,5 puncte. Podiumul e ocupat de Barcelona, Manchester United şi Arsenal. (Vlad Nedelea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gavrilescu_ovidiu
gavrilescu_ovidiu  •  21 Martie 2012, 12:50

Ramai la Steaua, Geraldo ! Avem nevoie de tine! Dati si voi Like la ://www.facebook.com/PastreazaLPeGeraldoGigi

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Martie 2012, 09:13
Postat de just.samba pe 21 Martie 2012, 08:59

Pai daca nu semneaza prelungirea, chiar gratis pleaca.

Daca pleaca , pleaca numai in strainatate si ramande pt ca Steaua ia campionatul !!!

terminatorul2
terminatorul2  •  21 Martie 2012, 09:06
Postat de saviola2_8 pe 21 Martie 2012, 01:23

lui geraldo i se va prelungi contractul sigur pentru ca steaua termina pe 1 sau pe 2 sunt absolut convins de asta.

100 %

Vezi toate comentariile (16)
Comentează