FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine trădează Craiova? Becali anunță marea lovitură la FCSB: ”O să vedeți, vine un jucător decisiv din Țara Olteniei!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 00:23

Gigi Becali anunță lovituri importante în iarnă la FCSB. Primul nume pe listă ar veni chiar de la una dintre rivalele ”roș-albaștrilor”, CS U Craiova.

Victoria cu FC Botoșani, 3-0, nu l-a liniștit pe patronul celor de la FCSB, care vrea să șteargă cât mai repede distanța de 5 puncte față de CFR Cluj. Pentru a obține primul titlu după două sezoane, Becali e gata să negocieze cu rivalii de la Craiova. Pentru a fi convinși să renunțe la una dintre vedetele lor însă, oltenii ar trebui să primească o sumă istorică pentru Liga 1.

3.000.000 €este suma record plătită în Liga 1 pentru un jucător: Florinel Coman, transferat de la Viitorul la FCSB în acest an

"Eu o să iau un jucător care o să fie decisiv pentru Steaua. Voi o să vedeţi. Nu mai spun cine e. O să iau doi-trei jucători, iar unul dintre ei va fi decisiv. O să aduc din România, nu mă interesează că CFR caută jucători în străinătate. E politica lor, nu a mea”, a anunțat Gigi Becali la TV DIgi Sport. Întrebat dacă este vorba despre Adam Nemec, atacantul pentru care acesta se înțelesese deja cu Dinamo, patronul lui FCSB a dat câteva indicii: ”Nici Nemec nu e decisiv. O să vedeți voi. Nu vă spun dacă e străin. E din Țara Olteniei”.

Descrierii făcute de Gigi Becali i se potrivesc trei dintre vedetele Craiovei: Alexandru Băluță, Gustavo și Alexandru Mitriță. Șansele unui transfer sunt destul de mici, oltenii fiind reticenți în privința cedării unui jucător către o rivală la titlu. O portiță ar exista în cazul lui Mitriță, jucător împrumutat de Craiova de la Pescara. Asta dacă oltenii nu vor reuși să îl cumpere definitiv până în vară, când acesta ar trebui să se întoarcă la clubul său din Italia.

Supărați după transferul lui Vlad

FCSB l-a transferat în această vară pe portarul Andrei Vlad, 19 ani, după ce jucătorul a rupt unilateral contractul cu Știința din cauza unor probleme personale. Jucătorul putea fi suspendat între 16 și 24 de etape, însă patronii celor două echipe s-au înțeles ca ”roș-albaștrii” să plătească 400.000 de euro pentru transfer. În plus, Craiova ar fi rămas și cu câteva procente dintr-un viitor transfer. Oltenii au considerat însă că FCSB l-ar fi îndemnat pe jucător să își rupă contractul pentru ca transferul său să se realizeze la un preț mai scăzut.

”Pentru noi, din momentul operațiunii Andrei Vlad, între Universitatea Craiova și FCSB nu a fost niciun fel de dialog și nici nu o să fie cu privire la Băluță sau la oricare alt fotbalist”
Marcel Popescu, președinte CS U Craiova

Cine sunt ”perlele” Craiovei

Alexandru Băluță

  • 24 de ani
  • 17 meciuri*
  • 7 goluri
  • 3 pase decisive
  • cotat la 1,3 milioane de euro

Șanse să ajungă la FCSB: 5%

Cât ar trebui să plătească Becali: 4,5 - 5.000.000 €

Gustavo

  • 26 de ani
  • 20 de meciuri
  • 9 goluri
  • 3 pase decisive
  • cotat la 700.000 de euro

Șanse să ajungă la FCSB: 25%

Cât ar trebui să plătească Becali: 1,5 - 2.000.000 €

Alexandru Mitriță

  • 22 de ani
  • 16 meciuri
  • 6 goluri
  • 2 pase decisive
  • cotat la 800.000 de euro

Șanse să ajungă la FCSB: 40%

Cât ar trebui să plătească Becali: 1 - 1.500.000 €

*cifrele sunt din toate competițiile disputate în acest sezon

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
lionforever
lionforever  •  11 Decembrie 2017, 11:55
Postat de predator1 pe 11 Decembrie 2017, 11:53

Stai linistit ca a fost notificata de sute de ori dar...UEFA nu apartine noii nomenclaturi comuniste din ROMania si justitiei corupte, UEFA si FIFA sunt doua entitati private care nu pot fi influentate de politicieni, regulamentele lor sunt clare iar conform acestora doar FCSB-FC Steaua Bucuresti este continuatoarea de drept a fostului club al armatei.

Lucrezi la UEFA de ești atât de sigur , eu unul nu cred că a ajuns nimic doar de o luna LPF a recunoscut că palmaresul aparține CS Universitatea Craiova nu cred că au trimis nimic acolo .

martinpen
martinpen  •  11 Decembrie 2017, 11:56
Postat de predator1 pe 11 Decembrie 2017, 11:53

Stai linistit ca a fost notificata de sute de ori dar...UEFA nu apartine noii nomenclaturi comuniste din ROMania si justitiei corupte, UEFA si FIFA sunt doua entitati private care nu pot fi influentate de politicieni, regulamentele lor sunt clare iar conform acestora doar FCSB-FC Steaua Bucuresti este continuatoarea de drept a fostului club al armatei.

Tu vrei sa spui ca Uefa tine evidenta in Romania si restul tarilor pe baza a ce ? Au oameni in fiecare tara ? Nu cumva Uefa e informata de Federatia fiecarei tari ? si daca FRF zice FALS ca Fcsb e campioana si are palmares ei pun asta pe site ?

lionforever
lionforever  •  11 Decembrie 2017, 11:51

Poate fi Paun de la cfr cj că e oltean de la Drăgășani .

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close