FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA

Cîntînd în ploaie » Vasluienii au luat cu asalt stadionul la meciul cu Steaua

În ciuda ploii cu găleata, suporterii au rămas alături de cele două echipe. +1   FOTO
În ciuda ploii cu găleata, suporterii au rămas alături de cele două echipe.

Articol de , - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 23:00

A fost vijelie aseară la Vaslui. Dar pînă să se pună pe turnat din cer, o ploaie mocănească şi enervant de rece, aproape 11.000 de oameni au luat cu asalt stadionul, derby-ul etapei disputîndu-se cu casa închisă.

Moldovenii au venit agale spre arenă, liniştiţi, dar s-au dezlănţuit cum a început partida. Cum echipa e deja în Europa, şi suporterii au preluat modelul vestic. Nu s-au înghesuit să vină la meci prea devreme, cu toate că luaseră cu asalt casele de bilete în preziua partidei.

Deşi vremea rece îmbia la stat în casă, în faţa televizorului, galben-verzii nu s-au lăsat şi au încercat să împingă de la spate propria echipă. Fiecare cum a putut. Cu vocea, cu umbrele agitate în aer, cu pălării colorate ca la carnaval, cu sau fără pelerină de ploaie, meciul a fost colorat de atmosfera din tribune.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Probleme cu fanii Stelei
Aproximativ 250 de ultraşi ai roş-albaştrilor au ajuns aseară la stadion cu o oră înainte de start, însă jandarmii nu au permis, în primă instanţă, accesul lor pe arenă. "Vă lăsăm cu zece minute înainte de a începe meciul, nu e grabă!", li s-a transmis fanilor, care au apelat la ajutorul oficialilor. A sosit Mihai Stoica, încercînd să rezolve situaţia. Însă jandarmii, cu toate că păreau flexibili în faţa lui MM, nu au cedat, iar grupurile de stelişti au intrat pe stadion chiar în clipele de start. Cîţiva dintre ei au şi renunţat la a mai vedea meciul din tribune! (Cristi Lapa)

Balamuc cu jandarmii
Deşi reprezentanţii securităţii au anunţat că spectatorii pot veni cu umbrele la stadion, jandarmii le-au cerut fanilor care au ales să vadă partida de pe stadion să lase toate umbrelele la intrare. Vasluienii au protestat vehement şi s-a creat un întreg scandal la căile de acces pe stadion. După jumătate de oră de ceartă, gardienii au cedat şi le-au permis oamenilor să intre cu umbrele. (Cristi Lapa)

Şumi, ultraofensiv
Antrenorul vasluienilor a ales o formulă de echipă concentrată pe faza ofensivă şi a început în premieră atît cu Liviu Antal, cît şi cu Dacian Varga. Astfel, din echipă a ieşit tînărul Nicuşor Stanciu, care a luat loc pe banca de rezerve. După scoaterea din echipă a lui Stanciu, poziţia de mijlocaş central a fost luată de căpitanul moldovenilor, Lucian Sînmărtean. (Cristi Lapa)

Surpriza lui Reghe
"Principalul" Stelei l-a surprins pe Şumudică prin formula de atac aleasă pentru partida de la Vaslui. Reghecampf a trimis pe teren un trio format din Adrian Popa, Alex Chipciu şi Cristi Tănase, cei trei jucînd în spatele unicului vîrf, Raul Rusescu. Celălalt atacant cu care făcea în mod normal cuplu cu Rusescu în atac, brazilianul Rocha, a început partida pe banca de rezerve. (Cristi Lapa)

Exilaţi la Iaşi
Steliştii îşi programaseră un antrenament la ora prînzului pe terenul secundar al arenei din Vaslui, însă Adrian Porumboiu nu şi-a onorat promisiunea şi nu le-a mai permis roş-albaştrilor să se pregătească în Vaslui. Bucureştenii au găsit repede o soluţie, aceştia alegînd să facă antrenamentul oficial la Iaşi. (Vlad Ispas)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
infos
infos  •  28 August 2012, 12:07
Postat de pexibaniaz pe 28 August 2012, 01:30

Mi-a fost sters comentariul pentru ca am scris ca sunteti prosti si nu stiti sa numarati? Au fost mai putin de 120 de stelisti si voi spuneti ca au fost 250. Plus ca s-au mai batut si intre ei!

asta e un ziar ingenuncheat spre Pipera, deci te agiti degeaba! :-)))

ucluj2011
ucluj2011  •  28 August 2012, 03:08

Rapid-CFR a fost cel putin la fel de derby , hai sa fim seriosi. Ca sa nu mai vorbim de drama si tensiunea de la meciul din Giulesti , stilul de meci care se vede POATE o data la 10 ani. Dar ce sa-i faci , unde-i Steaua e si Media cumparata de oier , si minciuna , si ingimfarea si "articolele propaganda" de doi lei.

ionut.07
ionut.07  •  28 August 2012, 01:32
Postat de pexibaniaz pe 28 August 2012, 01:30

Mi-a fost sters comentariul pentru ca am scris ca sunteti prosti si nu stiti sa numarati? Au fost mai putin de 120 de stelisti si voi spuneti ca au fost 250. Plus ca s-au mai batut si intre ei!

Stai linistit. La meciul nostru cu Sportul Studentesc au "sanctionat" 1000 de suporteri)))) In sensul ca au scris c-am fost la stadion mai putin cu 1000 de suporteri. Grafica arata altceva, dar in fine... E irelevant. Asta e datoria presei sportive din Romania. I-ati cam dat o palma in seara asta si tin sa va felicit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează