FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ciobotariu are trei variante pentru înlocuitorul lui Torje » Improvizaţii

Cătălin Munteanu ar putea juca în partea dreaptă cu Vaslui
Cătălin Munteanu ar putea juca în partea dreaptă cu Vaslui

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 22:06

Ciobi are o mare dilemă în ceea ce priveşte înlocuitorul imediat al lui Torje, pentru Vaslui: fie îl trece pe Cătălin Munteanu în dreapta, fie încearcă iar cu Dorel Stoica sau îi oferă ultima şansă lui Bakaj


Dinamo a rămas mai descoperită decît pare în banda dreaptă, la linia de mijloc, după plecarea lui Gabriel Torje la Udinese. Nu doar că "Piticul" era motorul principal al echipei, dar suplinitorii nu se ridică la exigenţele "cîinilor". Mijlocaşii dreapta din lot nu mulţumesc, spun cei din echipă: "Bakaj e aiurit tactic, destul de moale şi lent, Păun e neînţeles, iar Cazacu e prea tînăr şi neexperimentat". De aceea, cu Vasluiul, Liviu Ciobotariu ar putea apela la hocus-pocus.

Fie îl trece pe Cătălin Munteanu în banda dreaptă, dacă Marius Alexe va putea fi apt de joc pentru a putea acoperi banda stîngă. Fie joacă tot cu Dorel Stoica în locul pe care era Torje, asta însemnînd că antrenorul va schimba sistemul de joc: Kone va sta în faţa apărării, iar linia mediană va fi formată din "Joagărul", Munteanu şi Pătraşcu. Mai există şi varianta ca Bakaj să aibă parte de ultima şansă, mijlocaşul revenind joi de la prima reprezentativă a Albaniei. Chiar dacă se face "afacerea Pîrvulescu", Paul nu va fi titular la Vaslui.


Istoria neagră
Dragoş Grigore se întoarce duminică în oraşul natal ca inamic: "Voi veni la Vaslui cu Dinamo ca să învingem. Pentru mine toate meciurile sînt speciale, nu doar acesta, pentru că îmi doresc să joc fotbal cît mai bine. Mă întorc acasă, e doar un meci de fotbal, apreciez Vasluiul. Ne dorim să încheiem seria neagră din acest oraş, aşa cum am mai făcut anul acesta cu Gaz Metan şi cu Pandurii". Roş-albii nu au mai învins de 3 ani la Vaslui, cînd au bătut cu 2-1 în prelungiri, prin reuşita lui Bratu, după ce Dănciulescu egalase. În rest, au fost două înfrîngeri, cu acelaşi scor, 0-2.

Pilă la ministru
Apropierea ministrului de interne, Traian Igaş, de Dinamo va rezolva şi problema stadionului, cu care se confruntă "cîinii". Politicianul i-a asigurat pe şefii de la clubul de fotbal că va intermedia discuţiile cu clubul sportiv, astfel încît să nu mai apară divergenţe privind plata utilităţilor bazei sportive, care aparţine în continuare de minister. Roş-albii vor rămîne cel puţin pînă la finele sezonului pe actualul stadion, unde plătesc o chirie lunară de 3.500 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
vidanjoru
vidanjoru  •  07 Septembrie 2011, 18:45
Postat de vidanjoru pe 07 Septembrie 2011, 18:39

de ce nu se incearca mai mult cu cazacu...asta cu lipsa de experienta e frectie caci stand rezerva pe post cu DOREL ( ahahahahahhahah dorel mijlocas de banca =))))))))))))))))))))))))) ) atunci si exoerienta si moralul lui va avea de suferit.

banda*

vidanjoru
vidanjoru  •  07 Septembrie 2011, 18:39

de ce nu se incearca mai mult cu cazacu...asta cu lipsa de experienta e frectie caci stand rezerva pe post cu DOREL ( ahahahahahhahah dorel mijlocas de banca =))))))))))))))))))))))))) ) atunci si exoerienta si moralul lui va avea de suferit.

robert7369
robert7369  •  07 Septembrie 2011, 00:08
Postat de ulise940 pe 06 Septembrie 2011, 08:26

Paun e cel mai bun in locul lui Torje, e momentul sa arate ca trebuia sa fie titular demult dar nu-l inghite cineva de sus

fitar paun sa-ti fie!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează