FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Ciobotariu: "Cine pierde ajunge pe marginea prăpastiei!"

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Antrenorul Liviu Ciobotariu a prefaţat derby-ul cu U Craiova, programat luni, de la ora 20:00. "Meciul cu Universitatea e un joc foarte important atît pentru noi, cît şi pentru adversar. Avem ceva probleme de lot, însă sper să fiu inspirat în alegerea primului 11. Aş fi vrut ca acest derby să fi fost unul pentru locuri fruntaşe pentru că nici noi şi nici ei nu merităm să fim pe aceste poziţii. Este un joc de şase puncte, iar dacă vom câştiga vom lua un avans de şase puncte în faţa lor. Dar cine pierde ajunge pe marginea prăpastiei", a comentat tehnicianul.

"Principalul" gorjenilor mizează pe sprijinul publicului din Tîrgu-Jiu. "Jucăm acasă, însă e un meci special pentru că ştiu că aici Universitatea e iubită. Trebuie să ieşim de zona locurilor pe care ne aflăm, nu ne convine situaţia. O să joc ofensiv pentru că avem nevoie de cele trei puncte", a spus Ciobotariu.

Antrenorul pandurilor consideră că cei mai periculoşi jucători ai Craioei sînt fraţii Costea. "Sper să se îndrepte vremea pentru că am jucat numai pe terenuri noroioase, dar nu e o scuză. Craova este o echipă foarte bună, sînt puternici. Fraţii Costea cred că sînt cei mai buni atacanţi din ţară, au cinci jucători la lotul naţional de tineret", a spus Ciobi. 

Partida Pandurii- U Craiova este programată luni, de la ora 20:00, în direct pe DigiSport. Bilete costă 20 de lei şi se găsesc doar pe peluze. Cele 1.000 de tichete disponibile pentru acest meci se pun în vînzare sîmbătă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
teddy0
teddy0  •  05 Martie 2010, 16:58

ciobi sper ca macar acum sa i fi pus pe jucatori sa joace ceea ce trebuie.trebuie sa batem craiova....si sa i bagam in B...HAI PANDURII

Vezi toate comentariile (1)
Comentează