FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA

Ciobotariu: "Meciul cu Astra va fi o luptă cu noroiul pînă la glezne"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

 Antrenorul Liviu Ciobotariu vrea să înceapă returului cu un succes în faţa Astrei, chiar dacă terenul din Tîrgu-Jiu va fi foarte moale la ora meciului. "Sînt convins că vom disputa meciul cu Astra, deşi acum nu sîntem programţi. Treaba mea e să antrenez echipa şi să avem rezultate. Terenul va fi foarte greu iar la ora meciului şi va ploua. După 20 de minute gazonul va arăta groaznic, dar acestea sînt condiţiile şi încercăm să ne adaptăm situaţiei. Am discutat cu băieţii, le-am spus că ne aşteaptă un meci important pentru noi şi va fi greu", a spus tehnicianul.

"Partida cu Astra e foarte importantă, fiindcă întîlnim un adversar apropiat ca valoare. Un succes ne-ar distanţa de zona periculoasă şi ne-ar da un alt moral pentru viitor. Voi miza la acest meci pe jucători puternici, masivi, care pot duce un ritm de joc susţinut pe terenul greu. Cînd joci cu noroiul pînă la glezne este greu şi trebuie să îmbin jucătorii puternici cu cei de viteză, adică cu cei care pot face diferenţa pe un astfel de teren", a continuat Ciobotariu.

"Principalul" gorjenilor consideră că ploieştenii rămîn în continuare periculoşi, chiar dacă au rămas fără atacanţii din tur: Georgian Păun şi Liviu Ganea. "Astra este un adversar incomod şi e o formaţie bine organizată. Chiar dacă au pierdut două piese importante, Ganea şi Păun, ploieştenii au adus vreo 12 jucători care vin din Argentina şi Uruguay. Dar pe teren duminică va fi un meci de luptă şi angajament, dar pe terenul mocirlos probabil că se va juca bufa-bufa", a  spus Ciobotariu.

 "În atac voi miza pe forţă şi meciul ar putea fi decis de o fază fixă. Aveam un prim 11 în cap dar va trebui să fac modificări avînd în vedere starea terenului. Pentru mine nu este important primul 11, ci ca jucătorii să fie valizi. Mai sunt etape de jucat şi în plus avem trei-patru jucători la limita suspendării, aşa că am nevoie de toţi", a încheiat antrenorul gorjenilor.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează