FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Ciobotariu: "Trebuie să cîştigăm meciul cu Ceahlăul!"

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că meciul cu Ceahlăul trebuie cîştigat. "Ceahlăul este o formaţie din coada clasamentului, dar care a reuşit rezultate bune. Este o echipă care pune probleme şi trebuie să fim pregătiţi. Avem nevoie de o victorie şi sîntem conştienţi că nu putem irosi aceste puncte", a spus tehnicianul.

„Nici nu trebuie să ne îndoim de victorie. Vreau să batem cu 1-0 şi atît. Este un meci în care trebuie nu există variante şi sînt sigur că jucătorii înţeleg asta”, a comentat pre[edintele Marin Condescu.

Ciobotariu nu i-a iertat pe cei patru fotbalişti pe care i-a trimis la echipa a doua, deoarece jucătorii nu au dorit să-l sprijine. Chiar dacă tehnicianul a explicat săptămîna trecută că este o măsură doar pentru cîteva zile,  Martinovici, Stromajer, Raskovici şi Hidişan se pregătesc în continuare la "satelit".

La partida cu Ceahlăul, Ciobotariu nu se va putea baza nici pe Constantin Grecu, suspendat o etapă după cartonaşul roşu primit în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează