FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu

Ciprian Deac (centru) / Foto: GSP.ro
Ciprian Deac (centru) / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 23:49 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 00:40

Ciprian Deac (38 de ani) a anunțat că CFR Cluj încă mai speră să câștige campionatul, după succesul cu 4-1 pe terenul Rapidului, chiar dacă decarul „feroviarilor” consideră că șansele la titlu sunt în momentul de față mici.

Deac i-a dedicat victoria lui Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, plecat pe ușa din dos din tabăra ardelenilor, în urma eliminării administrate de Corvinul Hunedoara în Cupa României (4-0).

Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu

Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi
Rapid
Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi

„A fost o săptămână foarte grea. Ne-a fost rușine după meci. Știam că suntem o echipă de valoare și că putem câștiga pe Giulești. Am dovedit că nu ne dăm bătuți. Vrem să dedicăm această victorie și lui Adi Mutu, care a făcut o treabă foarte bună, dar din păcate au suferit el și stafful pentru ce am greșit noi (n.r.- eșecul cu Corvinul Hunedoara din Cupă, 4-0). Imi pare rău și pentru domnul președinte, Cristi Balaj, care a plecat tot din cauza noastră.

Ne-a fost rușine de ce s-a întâmplat. Dar mă bucur că am avut reacție. Dacă făceam un meci slab și nu câștigam, cred că o luam în jos.

Nu s-a pus problema ca Adi să fi fost lucrat (n.r.- în vestiar), a avut o relație foarte bună cu toți jucătorii. Nu știu de unde a apărut asta. Acum vom vedea ce se va întâmpla, suntem pe locul 2. Încă mai sperăm, deși, să vă spun sincer, este foarte greu.

Îmi pare rău că i-am stricat ziua lui Cristian Săpunaru, dar mă bucur că am câștigat noi. E un jucător bun, cu mare experiență. Cred că am avut dorința mai mare, am și reușit să marcăm repede, să ne facem meciul ușor.

Pot să fiu cel mai slab dacă echipa câștigă (n.r.- dacă iese cel mai bun pasator din Liga 1), pentru că eu îmi iau salariul dacă echipa câștigă”, a declarat Ciprian Deac, la Digi Sport Special.

Rapid, umilită de CFR Cluj

CFR Cluj a zdrobit-o pe Rapid în etapa 3 a play-off-ului, 4-1 în Giulești, scorul la pauză fiind 4-0 în favoarea ardelenilor conduși la acest meci de Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

Suporterii alb-vișinii n-au mai răbdat și i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi, ajuns la 3 eșecuri consecutive.

Dacă FCSB va câștiga duminică seara cu Universitatea Craiova, Rapid va rămâne la 13 puncte în urma liderului!

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - CFR Cluj 1-4. Francisc Dican, la conferința de după meci: „Una dintre cele mai frumoase victorii din cariera mea” + Ce a spus de posibila revenire a lui Dan Petrescu

Citește și:

Bergodi, după ce tot stadionul i-a cerut demisia: „Conducerea evaluează, nu-mi dau eu cu părerea”
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Bergodi, după ce tot stadionul i-a cerut demisia: „Conducerea evaluează, nu-mi dau eu cu părerea”
Nelu Varga a ochit alt antrenor din Superliga și vrea să-l aducă la CFR Cluj: „Sunt mulți pe listă. Nu are rost să dăm nume acum”
CFR Cluj
Nelu Varga a ochit alt antrenor din Superliga și vrea să-l aducă la CFR Cluj: „Sunt mulți pe listă. Nu are rost să dăm nume acum”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează