FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Ciprian Paraschiv o bagă pe Poli Iași în campanie electorală: „Dacă el iese primar, echipa se va dezvolta”

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 15:23 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:39

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, îl susține pe Mihai Chirica la Primărie, convins că atâta vreme cât el e edil echipa va avea numai de profitat.

După FC Argeș, care face campanie electorală pentru PSD, un alt club din Liga I se implică în alegerile locale, care vor avea loc la finalul săptămânii. Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv a anunțat că susține candidații locali ai PNL: „Nu știu dacă albinele vor poleniza mai bine sau copacii vor fi mai verzi, nu știu dacă rândunelele vor zbura mai frumos sau ciocârliile vor cânta mai frumos, dar știu că dacă Mihai Chirica iese primar iar Costel Alexe președinte al Consiliului Județean, echipa se va dezvolta”.

Paraschiv: „Îmi doresc ca niciun jucător să nu mai plece de la Iași sub 400.000 de euro!”

Paraschiv a mai anunțat că deși Poli riscă depunctarea, având datorii de circa 1,2 milioane euro, nu va mai vinde jucători cu sume infime: „Anul trecut s-au dat trei jucători la FCSB pentru a se evita depunctarea, Panțâru, Târnovanu și Tănasă. Chiar dacă și acum există riscul depunctării, pentru că am preluat un club cu datorii de 1,8 milioane euro, încercăm să rezolvăm problemele fără a mai vinde jucători pe capace de bere... Îmi doresc ca niciun jucător să nu mai plece de la Iași sub suma de 400.000 de euro!”

Președintele Politehnicii și-a exprimat susținerea totală față de antrenorul Daniel Pancu: „În Copou se naște o echipă cu „e” mare și un antrenor cu „a” mare. Se naște o gașcă frumoasă la Iași. Echipa joacă un fotbal frumos, rezultatele încep să apară”.

Mai multe știri din Liga 1:

Încă un fotbalist de la FCSB depistat pozitiv cu coronavirus » Cine joacă în atac cu Slovan Liberec?

Investitorii misterioși din spatele spaniolilor nu ar fi luat Dinamo dacă echipa juca în Anglia: „Liga verifică sursa banilor și garanțiile bancare” » Reacția relaxată a LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
viorelpreda
viorelpreda  •  22 Septembrie 2020, 23:58

In liga doua.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Septembrie 2020, 17:07

Asa a declarat si cu Rednic ! Dar a dus echipa la faliment dupa ce strambul a adus 11 jucatori straini si a vidat clubul de bani cu masini de tuns iarba supraevaluate aparate de antrenament folosite la pret dublu ca cele noi etc! Tot presedinte erai mai Tândala !

forza_csms
forza_csms  •  22 Septembrie 2020, 15:45

Mwie Chirica. Mai bine va desfiintati, decat sa il votez pe mizerabilul ala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează