FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Italienii anunță: Tătărușanu este aproape de o revenire la FCSB, la aproape 10 ani de când a plecat din Liga 1

Ciprian Tătărușanu (37 de ani), portarul celor de la AC Milan, ar fi aproape de o revenire de senzație la FCSB, la aproape 10 ani de la despărțirea de gruparea roș-albastră. 
Foto: Imago
Ciprian Tătărușanu (37 de ani), portarul celor de la AC Milan, ar fi aproape de o revenire de senzație la FCSB, la aproape 10 ani de la despărțirea de gruparea roș-albastră. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 13:22 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 15:00

Ciprian Tătărușanu (37 de ani), portarul celor de la AC Milan, ar fi aproape de o revenire de senzație la FCSB, la aproape 10 ani de la despărțirea de gruparea roș-albastră. 

Fostul goalkpeer al naționalei va pleca cu siguranță de pe San Siro în această vară, când îi expiră contractul cu AC Milan, și vrea să meargă la o formație unde va avea locul de titular 100% garantat. 

Cade recordul de spectatori! Număr uriaș de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR CLUJ
Cade recordul de spectatori! Număr uriaș de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj

Ciprian Tătărușanu, aproape de revenirea la FCSB 

Italienii de la milanweb.it scriu că FCSB ar fi cea mai bună variantă de transfer pentru Ciprian Tătărușanu, chiar dacă românul este dorit de 3 formații din Serie A: Empoli, FC Torino și Atalanta. 

Deși presa din „Cizmă” crede că Ciprian Tătărușanu ar urma să fie titular 100% la FCSB, acest lucru este greu de crezut, întrucât portarul titular al roș-albaștrilor în acest moment este Ștefan Târnovanu, goalkeeper cu evoluții apreciate în actuala stagiune. 

Tătărușanu a apărat la FCSB între 2009 și 2014, reușind să adune 187 de meciuri în tricoul bucureștenilor. A fost transferat de Gigi Becali de la Gloria Bistrița, pentru 1 milion și jumătate de euro. 

4trofee a cucerit Tătărușanu cu FCSB: două titluri, o Cupă și o Supercupă

În vara anului 2014, Tătărușanu pleca la Fiorentina, din postura de jucător liber de contract. A mai evoluat la Nantes și Olympique Lyon, iar în septembrie 2020 a ajuns la AC Milan. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Avertisment pentru FCSB » Ce defecte are fundașul de națională dorit de vicecampioană: „Câteodată parcă îl ia somnul pe teren”

Se anunță dezastrul la CFR Cluj » Reforma din club se poate transforma într-un coșmar, dacă ardelenii nu participă în grupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  14 Mai 2023, 12:58

Stimate David, milanweb nu e presa italiană, cu tot respectul. Ce spun ei acolo sunt previziuni, zvonistică de suporteri, păreri.

Hcm27
Hcm27  •  12 Mai 2023, 22:15

Face schimb cu Messi al portarilor?

adytza77
adytza77  •  12 Mai 2023, 22:06

Daca chiar ar veni merita primit pentru intreaga lui experienta si perioada petrecuta la STEAUA.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează