FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Cîrţu: "Acum Costea nu mai face nici un ban! Să-l vedem după ce-şi revine"

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu a comentat situaţia atacantului Florin Costea, de la Universitatea Craiova, care era cotat la două milioane de euro înainte de operaţia la genunchi. „Campionatul românesc niciodată nu o să-ţi producă nişte jucători de preţuri de astea. Atîta timp cît ai prestaţia pe care o ai în meciurile naţionale nu sare nimeni cu nu ştiu ce preţuri. Iar Costea acum, săracul chiar nu mai face nici un ban. Cine ştie cum este după operaţie, nu se ştie cum se va termina situaţia. E foarte greu să revii după o asemenea operaţie”, a spus Cîrţu.

Atacantul Florin Costea a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi şi este aştepta să revină abia în toamnă, cînd va începe recuperarea. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  28 Aprilie 2010, 17:15

te-am apreciat mult timp dar vad c-ai luat-o razna rau bai baiatule. Sa fie de capul tau si al lui fita

 •  28 Aprilie 2010, 14:56

de ce o fi vorbind de aceasta echipa si de costeanu inteleg.esti un antrenor care ai reusit sa castigi un campionat blatuind in stanga si-n dreapta.de 20 de ani nimic,performante zero.unde erai cand netoiu,pleca cu toti jucatorii dupa el.

 •  28 Aprilie 2010, 11:14

pirtule,sclavul lui netoiu,esti tare ofticat pe Stiinta,ai bagat nuiaua la solomon cu betivanul de camataru si acum te oftici ca nu pica Stiinta in b si pici tu,oricum esti un antrnor de retrogradare vezi national,mioveni cu jucatori de retrogradare si Costea si accidentat face cit toata echipa ta si cit tine la un loc si mai ramin vreo 6 milioane rest,poate o da dumnezeu sa nu te mai auzim

Vezi toate comentariile (9)
Comentează