FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BISTRIŢA, MÎINE, 20:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cîrţu are probleme mari de efectiv înaintea meciului cu Gloria » Au mai rămas 14!

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 19:45

Cîrţu se chinuie să încropească o echipă pentru meciul cu Bistriţa, din cauza accidentărilor

Steaua are, teoretic, cel mai numeros şi mai echilibrat efectiv din Liga 1. Practic, Sorin Cîrţu trebuie să jongleze cu doar 14 jucători de cîmp la meciul cu Gloria Bistriţa! Şapte vor lipsi duminică seară, în etapa a 30-a. Majoritatea sînt accidentaţi. Sorinaccio va încropi o formulă pentru Gloria şi se roagă să mai recupereze din absenţi înaintea duelului cu Rapid, de miercurea viitoare. Care e situaţia actuală a indisponibililor?

Galamaz - a fost operat fiindcă o unghie de la picior îi intrase în carne. A jucat aşa o perioadă, cu infiltraţii, dar joi a suferit o intervenţie chirurgicală şi va sta pe margine două săptămîni. Poate să mai prindă doar ultima etapă, la CFR Cluj, şi, eventual, finala Cupei României.

Bicfalvi - are probleme la ligamentele genunchiului, sigur nu joacă împotriva Bistriţei.

Brandan - suferă de pe urma unei lovituri primite la piciorul drept. A lipsit cu Pandurii şi va sta, în mod cert, şi duminică seară.

Iliev - şi-a revenit de pe urma problemelor musculare care îl chinuiau, dar nu e încă pregătit să joace.

Ricardo - accidentat la genunchi, de la turul cu FC Braşov, din semifinalele Cupei României.

Surdu - prezenţa lui pe teren în etapa asta e incertă, dar în mod normal va fi recuperat la timp pentru derby-ul cu Rapid.

Bonfim - exclus din lot fiindcă l-a înjurat pe Sorin Cîrţu.

Bilaşco e şi el la limită
Cîrţu s-a chinuit şi la meciul cu Pandurii. A vrut să-l folosească pe Bilaşco titular, dar l-a introdus pe teren pe Maicon cînd a aflat că românul nu e apt pentru 90 de minute: "Medicul mi-a zis că risc să stric o schimbare dacă încep cu Bilaşco, deoarece e pericol mare să cedeze repede, din cauza durerilor la spate". Vîrful s-a antrenat normal ieri şi va evolua împotriva Bistriţei din start.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  30 Aprilie 2011, 14:27

Pai nu era steaua echipa aia care se marea la fiecare perioada de transferuri ... vindeau 2 veneau 10 ... Unde e steaua care zice ca are 42 de jucatori ???

cinzy
cinzy  •  30 Aprilie 2011, 11:15

Atentie la Steaua-Bistrita si Gaz Metan-Dinamo! sunt curios ce abordare vor avea bistritenii in meciul cu Steaua ca in cele doua meciuri cu Dinamo i-am vazut , si mare imi este curiozitatea la jocul celor de la Gaz Metan , deoarece cu Otelul si-au dat viata pe teren pot sa dau un pronostic in care sa spun ca Bistrita va juca pe viata si pe moarte cu Steaua , iar Steaua la cum joaca va iesi o remiza sigur , iar in partea cealalta cu siguranta Gazul o va lasa mai moale ca , cine stie Pustai din vara v-a intra in proiectul Dinamo , sa fiti atenti la aceste doua meciuri

alpin
alpin  •  30 Aprilie 2011, 08:34

De unde a gasit Pirtzu 14 jucatori?!> Caci, si sa dai cu tunul si nu gasesti mai mult de 2 fotbalisti in lotul Stelei!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează