FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cîrţu crede că a fost lucrat în Ghencea: ”MM subminează Steaua!”

Cîrţu nu a uitat de conflictul mai vechi pe care îl are cu MM
Cîrţu nu a uitat de conflictul mai vechi pe care îl are cu MM

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 21:05

Antrenorul argumentează cu un scenariu în care managerul a colaborat cu medicul ca să-i scoată fotbalişti importanţi din echipă.

Sorin Cîrţu n-a uitat conflictul cu Mihai Stoica. S-au tolerat reciproc cît au fost împreună în Ghencea, deşi managerul îl catalogase drept un antrenor slab. Sorinaccio contraatacă acum, într-un moment în care MM l-a adus pe Ronny Levy şi a căpătat o influenţă foarte mare în club. Tehnicianul îl acuză pe manager că i-a sabotat munca!

Argumentul: "Medicul îmi zicea că Bilaşco riscă să se opereze şi de aceea să nu-l folosesc mai mult de 30 de minute, iar Surdu avea o problemă la genunchi, tot gravă. Culmea, amîndoi au jucat după ce am plecat eu şi s-au transferat în vara asta, Bilaşco în China, iar Surdu la Rapid!". Cîrţu a ţinut să specifice că nu pe doctorul Paligora îl bănuieşte şi a făcut trimitere către Stoica: "Radu nu şi-ar fi permis să facă el aşa ceva, nu-l văd în stare".

Medicul e uimit că antrenorul s-a gîndit la asta: "Îmi pare rău că îmi afectează reputaţia astfel. Dar am dovezi medicale pentru accidentările celor doi fotbalişti. Au făcut analize şi tratament, deci există probe pentru afecţiunile de care au suferit. Nu vreau un scandal cu Sorin Cîrţu, chiar îmi pare bine c-am lucrat cu el".

Au lipsit mult amîndoi

"Am fost obligat să joc cu Dică şi cu Onofraş în atac, din cauza absenţelor lui Bilaşco şi Surdu!", se plînge Cîrţu. "Bilă" şi Romeo chiar au lipsit des cîtă vreme Sorinaccio i-a condus pe roş-albaştri. Primul a fost afectat de probleme medicale la cinci jocuri, iar Surdu a suferit în nouă cazuri. Cîrţu a condus trupa din Ghencea în 12 jocuri, dintre care 11 în campionat şi unul singur în Cupa României. Ambii fotbalişti au terminat sezonul ca titulari, contra lui Dinamo (2-1), în finala Cupei.

"Mi se pare normal să am suspiciuni. Bilaşco a jucat în amicale în vara asta, Surdu e bine, mersi! Deci nici unul n-a fost grav accidentat!" (Sorin Cîrţu, antrenor )

5 victorii a obţinut Cîrţu cu Steaua în 11 partide din Liga 1, plus trei egaluri şi trei înfrîngeri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
imperator
imperator  •  12 Iulie 2011, 17:35
Postat de red77 pe 12 Iulie 2011, 07:27

am inteles ca intre suporteii stelei s-au facut liste si tombole cine ia urmatorii pumni in mufa de la ciocanul de otel MM. e bataie mare fiind 7 564 de ... , sa le zicem oameni pentru cei 3 pumni de la ala. la fizicul lui impozant daca da 4 moare.

ai putea sa traduci ca nu se intelege .

puiulamiba
puiulamiba  •  12 Iulie 2011, 10:55

MM este SUPRAESTIMAT... in mandatul precedent la Steaua nu a avut nici un rol el, stati linistiti, facea el degeaba pe "amortizorul". Cu Protasov Steaua chiar juca foarte bine, nu aveau emotii jucatorii, iar apoi "amortizor" a fost Olaroiu. MM a profitat si s-a bagat in fata... La Urziceni iar s-a dat in spectacol dar s-a vazut ca era de fapt in totalitate mana lui Petrescu... chiar daca era MM la Steaua, lotul Urziceni nu era deloc motivat spre performanta... MM = "o capusha" !!! :) multumim mm. :D

aliahmad
aliahmad  •  12 Iulie 2011, 10:22

Uimitor, dar ati inceput sa mai scrieti si adevarul despre Steaua, mai vrem noutati si despre Steaua 2 !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează