FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Cîrţu: "Dacă aveam numai calităţi, eram în locul lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Demis de şefii grupării Pandurii Tîrgu Jiu, Sorin Cîrţu spune că nu se poate abţine să nu ceară socoteală arbitrilor.

"Am şi eu defectele mele. Dacă aveam numai calităţi, probabil eram în locul lui Mourinho. Iar unul dintre defecte are legătură cu arbitrii. Se ştie că protestez mult. Dacă eram indispensabil pentru ei, trebuia să se bată pentru mine, să-mi asigure protecţie.

În plus, ca să-ţi atingi scopul, trebuie, ca jucător, să te sacrifici şi să te umileşti. Cum s-a umilit Samuel în faţa lui Pedro, la Inter - Barcelona. Am pierdut trei puncte în minutul 90. O echipă care ia gol după minutul 85 este o formaţie mică", a declarat Sorin Cîrţu în Evz.

Consiliul de Administraţie a decis ca antrenorul Sorin Cîrţu şi secunzii săi să fie suspendaţi din funcţie pînă la finalul campionatului, urmînd să primească alte atribuţii. "Principal" în ultimele două etape va fi Florin Bejinariu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  14 Mai 2010, 10:42

condescule pleaca lasa-ne neai bagat echipa in B...Cartu e antrenor bun puteai sa il lasi sasi faca treaba pana la capat...condescule esti o mezerie

 •  13 Mai 2010, 13:30

bine ca te-au dat afara .pe unde ai fost in ultimii 10 ani echipele antrenate de tine au practicat cel mai scarbos joc .aparare aparare aparare parca aveai teren de antrenament numai cu o poarta.plus ca in ultimul an ai devenit si un pic mai mult decat golan pe marginea terenului.

 •  13 Mai 2010, 12:33

dute ba si te culca

Vezi toate comentariile (4)
Comentează