FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Cîrţu după Steaua: "Jucătorilor mei nu li s-a oxigenat bine creierul"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Antrenorul Pandurilor, Sorin Cîrţu, se declară nemulţumit de felul în care elevii săi au înţeles să-i respecte indicaţiile tactice în partida cu Steaua şi spune că s-ar fi aşteptat la o altă desfăşurare a ostilităţilor după eliminarea lui Ovidiu Petre.

Fotbalul nu se poate juca fără atacanţi. Nu mi-a plăcut cum ne-am descurcat când am fost în superioritate. De-aia nici nu l-am schimbat pe Orac, am considerat că, la momentul acela, am nevoie de un jucător cu experienţă, care să filtreze acţiunile, să le verticalizeze.

Când l-am chemat la margine, i-am spus să strângă mai mult, să paseze, să meargă pe pase scurte către poartă, adică să facă superioritate într-o zonă şi să elimine un adversar, dar el a început să dea pasele lungi, pe vârfuri. Pe fond de oboseală probabil că li s-a oxigenat mai puţin creierul”, a spus Cîrţu, citat de editie.ro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  30 Martie 2010, 11:34

mamaomida cel mai tare tipster de pe universul-pariorilor.r o

 •  30 Martie 2010, 10:57

Orac e un mare rebut al Galatiului. Din mare vedeta de juniori, ajuns si pe la Steaua, a esuat pe la Pandurii, desi sincer locul lui e in divizia judeteana la Avicola Sivita...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează