FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Cîrţu: "Mititelu nu retrage Craiova, retrage Universitatea Severin. Mutarea e mai rea ca retrogradarea" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, spune că mutarea echipei la Severin este o eroare uriaşă a patronului Adrian Mititelu şi consideră că gestul patronului este mai rău decît o retrogradare a grupării oltene.

"Mititelu nu retrage Craiova, retrage Unviersitatea Severin. Pai s-o aduc[ la Criova dacă tot o retrage. E drept că au fost dezavantajaţi în prima etapă, au avut ghinion cu Onicaş, dar poate fi o judecată a destinului. Cît timp va ţine echipa la Severin, va avea în mine un opozant.

A supărat un oraş întreg prin mutarea echipei, acum toate se întorc împotriva lui. E mai rea decît retrogradarea echipei această mutare", a spus Sorin Cîrţu la SPT FM.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
stefy29
stefy29  •  04 August 2010, 23:23

Pirtule esti o mizerie

naher
naher  •  03 August 2010, 14:33

Ai fost un mare fotbalist ,dar ai un caracter mai mic decat "mititelu"! Esti de nerecunoscut din cauza veninului!

ucvfc
ucvfc  •  03 August 2010, 14:15

uite ca Universitatea se reintoarce la Craiova...ce mai zici cartule?cersetor imputit ce esti...c stima ai avut din parte noastra si la ce ura ne-ai adus fata de tine...esti un caracter de k/@/k/@/t

Vezi toate comentariile (20)
Comentează