FOTBAL  »  Superliga  »  TOATE DRUMURILE DUC LA DNA

Citeşte aici desfăşurarea evenimentelor în cazul Solomon

adrian solomon, DNA
adrian solomon, DNA

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

După Adrian Mititelu, chemat în calitate de martor luna trecută la DNA, la sediul din Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns astăzi şi primarul Craiovei, Antonie Solomon (foto).

Înainte să intre în sediul procurorilor, edilul oltean a declarat că nu ştie de ce a fost chemat, dar se gîndeşte că ar putea fi vorba despre o reclamaţie făcută de Mititelu, cu care este în război deschis, şi de Gheorghe Nedelescu, observator şi fost viceprimar la Craiova.

"Nu ştiu de ce am fost chemat la DNA. Dimineaţă mi-a fost percheziţionat apartamentul şi mi-a fost luat contractul casei. Este posibil să existe o reclamaţie făcută de Adrian Mititelu şi de Gheorghe Nedelescu pentru terenul vîndut lui Cornel Penescu în Craiova", a declarat Solomon înainte să intre la DNA.

Pe lîngă locuinţa din Craiova, procurorii DNA au verificat atît biroul de la Primărie, cît şi casa de la Leamna ale lui Solomon.

În urmă cu patru ani, Penescu a plătit primăriei Craiovei 2,8 milioane de euro pentru un teren pe care a construit un magazin pentru produse alimentare. Pentru construcţia făcută în acelaşi an, Penescu a achitat 100 de milioane de lei vechi amendă pentru că nu avea toate aprobările necesare!

Din cîte se pare, este vorba despre al doilea dosar care i se întocmeşte lui Penescu,  după cel legat de coruperea unor arbitri din Liga I.

La DNA au fost aduse, în jurul orei 16:00, şapte pachete sigilate cu obiecte ale lui Solomon, dosare, calculatoare, etc.

UPDATE / Adrian Mititelu a reacţionat: "Eu am dat o declaraţie la DNA Piteşti, în calitate de martor, în dosarul care-l priveşte pe Cornel Penescu. Am avut cu acesta o discuţie telefonică despre fotbal. În timpul convorbirii, Cornel a spus că i-a dat mită lui Solomon şi Nedelescu pentru a obţine autorizaţia de construire a hipermarketului PIC. Probabil procurorii s-au sesizat din articolele apărute în presă despre inadvertenţele din declaraţia de avere a primarului".

UPDATE / Solomon a fost reţinut de procurorii DNA pentru 24 de ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ucv07
ucv07  •  02 Martie 2010, 21:41

nu imi pare bine de raul altuia dar se invarte roata. e clar ca mititelu daca avea ceva pete pe el era legat pana acum.asa ca cei care nu-l respectati, ptr ca ne-a luat din b de unde de fapt nici nu mai existam ,a facut din nou echipa.buna rea asta este.dar sper sa fie dreptate si universitatea sa joace din nou in craiova . sper sa nu urmeze netoiu dupa el. ROATA SE INTOARCE DOMNILOR.

forza_craiova
forza_craiova  •  02 Martie 2010, 20:41

asa iti trebuie..sper sa i-ti dai seama k ai rupt inimile la milioane de fani prin refuzarea ta de a juca U CRAIOVA pe oblemenco..Ai grija la dusuri !

 •  02 Martie 2010, 17:40

a incurcat-o rau mister solomon,omul care a reusit sa isi bata joc de cea mai iubita echipa din tara,omul care cere sa se respecte legea cand tocmai el o incalca.RUSINE primare Solomon..sa platesti cu vraf si indesat

Vezi toate comentariile (5)
Comentează