FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - KUBAN 0-1

Ciuca bătăilor » ”Cîinii” au pierdut 6 amicale din 9 şi au rămas fără gol în ultimele 3 partide de verificare

Rus şi colegii săi nu se regăsesc înaintea începerii noului sezon. +1   FOTO
Rus şi colegii săi nu se regăsesc înaintea începerii noului sezon.

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 01:23

Dinamo a încheiat ieri lamentabil un stagiu de pregătire austriac care dă frisoane în preajma startului sezonului oficial. Bonetti vine la Bucureşti să discute cu acţionarii, care sînt foarte îngrijoraţi cu 6 zile înainte de meciul cu CFR Cluj.

Rezultatele amicalelor din Austria sînt catastrofale pentru dinamovişti. Linia de clasament este umilitoare: 9 amicale, două victorii, o remiză şi 6 înfrîngeri, golaveraj 13-13. S-a început cu două succese, împotriva unor semiprofesionişti de liga a 3-a austriacă, apoi a urmat un trend descendent, cu multe eşecuri şi doar două goluri marcate în 7 amicale mai tari.

Roş-albii au uitat forţa ofensivă la Bucureşti: n-au mai înscris deloc în ultimele 3 meciuri. Iar erorile din defensivă au debusolat şi mai mult echipa care sîmbătă debutează, oficial, în Supercupa României, pe Naţional Arena, contra lui CFR Cluj.

Prestaţiile "cîinilor" au fost mediocre şi în ultimele două amicale, din week-end. În primul, Bonetti a aliniat formula ce poate intra pe teren în Supercupă, dar a pierdut cu 0-2 în faţa campioanei Azerbaidjanului, Neftci Baku.

Erorile din faza defensivă au adus îngrijorare, de aceea Bonetti este aşteptat la Bucureşti la o şedinţă cu şefii pentru a se vedea ce mai e de făcut ca echipa să fie scoasă din pasa neagră.

Ieri, echipa secundă a dinamoviştilor a pierdut şi ea, 0-1, cu cea similară a lui Kuban Krasnodar, tot fără drept de apel, fără ca bucureştenii să atace prea mult poarta adversă, exceptînd bara din final a lui Curtean din lovitură liberă şi o ocazie a lui Axente.

Dinamo - Kuban Krasnodar 0-1 (0-0)
A marcat: Tsliev (76)

Dinamo: Manyur (R. Dănciulescu, 82) - Dobrosavlevici, Scutaru (L. Rus, 77), M. Ioniţă, Muşat - Selagea - S. Filip (A. Roman, 66), Curtean, R. Stănescu, C. Matei (Buia, 65) - Axente (Markus, 65).

Conflict cu fanii Petrolului
În pauza partidei dintre Petrolul şi Kuban, cînd a sosit autocarul lui Dinamo, între suporterii ploieşteni şi directorul de relaţii internaţionale al "cîinilor", Adrian Alexandrescu, a pornit un conflict verbal (foto 2). Dinamovistul a reacţionat la jignirile prahovenilor şi l-a lovit pe unul dintre fani cu piciorul, fiind oprit cu greu de Costel "Tyson" Ologu, şoferul roş-albilor!

Puţin a lipsit să se ajungă la o bătaie generală. Totul a început de la faptul că oficialul dinamovist a luat foc cînd a văzut că un cameraman de la DolceSport lua cadre în autocarul "cîinilor", Alexandrescu a ripostat verbal, iar suporterii "găzarilor" au sărit să-l apere pe jurnalist.

502343-caseta-amicale-dinamo.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
dreamer123
dreamer123  •  09 Iulie 2012, 20:54
Postat de imperator pe 09 Iulie 2012, 01:38

Adevärul este cä ati ajuns de rasul curcilor si a gäinilor , mai aveti mult ? :))

e timpul pt XanaX...

dreamer123
dreamer123  •  09 Iulie 2012, 20:53
Postat de toni_fcsb pe 09 Iulie 2012, 11:37

Cum ar fi sa retrogradeze? Cred ca ar fi cel mai mare soc fotbalistic de dupa Revolutie.

marsh la k.kt ca Telemea ti am dat !

dreamer123
dreamer123  •  09 Iulie 2012, 20:52
Postat de terminatorul2 pe 09 Iulie 2012, 17:39

Deci nu cred dar cam ai dreptate !!!! Căinii incet incet se duc in B !!!!

dar noi stim ca in adancul inimii esti DInamovist....nu va rade nimeni de tine....haide ai curaj si reucunoaste....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează