FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Clau-gol vînează postul de lup-şef » Claudiu Niculescu e în negocieri cu Petrolul. Reacţia lui Gigi Mulţescu

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 09:08

Antrenorul care a eliminat Astra şi Dinamo din Cupa României este în convorbiri cu oficialii Petrolului spre a prelua echipa din iarnă, dacă Gigi Mulţescu va părăsi gruparea.

Claudiu Niculescu, 38 de ani, este în pole-position să preia funcţia de antrenor principal a Petrolului, în cazul în care "lupii galbeni" se vor despărţi de Gigi Mulţescu.

Surse credibile afirmă că tehnicianul care a făcut furori în Cupa României cu CS Mioveni ar fi avut deja mai multe discuţii cu conducătorii ploieştenilor, arătîndu-se interesat să vină la echipa de pe "Ilie Oană".

Mulţescu are o ofertă din Emiratele Arabe Unite, iar tînărul tehnician al argeşenilor s-a autopropus, dorind să revină cît mai curînd în Liga 1. Acolo unde a antrenat pe U Cluj.

Prahovenii au amînat discuţiile finale pînă după ce vor avea un răspuns definitiv din partea lui Mulţescu. Oricum, eventuala mutare ar urma să se facă în intersezon.

4 este locul ocupat de CS Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu, în acest moment în Seria B2, cu 5 victorii, două remize şi 4 eşecuri

"Bărbatul află ultimul că-l înşală nevasta, dar nici chiar aşa! Eu vreau să-mi continuu munca la Petrolul" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
duta_dd
duta_dd  •  11 Noiembrie 2014, 17:22
Postat de terminatorul3 pe 11 Noiembrie 2014, 10:32

dinamu a fost batuta de mioveni ! Deci dinamu ar fi pe locul 5 din liga II-a : ))))))))))))))))))

...cineva a mancat masline, dar erau de oaie : ))))))))))))))))))

bunga_bunga
bunga_bunga  •  11 Noiembrie 2014, 15:42

vrajeala. fumigena de presa. nea gigi ramane la Petrolul si ia cupa. ala sa ramana la mioveni, care e pe val rau de tot. :))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 12:56
Postat de jim._.brown pe 11 Noiembrie 2014, 09:19

Hahahahaha, vor sa il fure lui Dinamo, astia si-au dat seama ca Stoican e ca si dat afara .

poti sa mai contabilizezi inca 100 de licheni, imperatoare, dar, stoican a fost batut in cuie de "30" pe banca lui dinamo.. din pacate, nu avem nici o sansa de a scapa de acest impostor... pana in vara viitoare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close