FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - U CLUJ 0-0

Clau-no! » Badea l-a lăsat iar pe bancă pe Niculescu

Claudiu Niculescu nu a mai prins primul 11 de patru etape
Claudiu Niculescu nu a mai prins primul 11 de patru etape

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 22:32

Badea a preferat să facă o schimbare defensivă, la 0-0, în loc să-l introducă pe atacantul de 35 de ani în teren.

Ionuţ Badea a lăsat senzaţia la Sibiu că e mulţumit cu o remiză pe terenul nou-promovatei. Mai mult, antrenorul a alimentat zvonurile care spun că relaţia dintre antrenor şi veteranul Claudiu Niculescu nu e una prea grozavă. Nu numai că atacantul a fost lăsat pe banca de rezerve la Sibiu, dar, mai mult, n-a bifat nici măcar un minut. Şi asta în condiţiile în care U, în mod normal, ar fi trebuit să forţeze victoria pe final.

Badea a făcut numai două schimbări. În minutul 67 l-a introdus pe Morar în locul lui Cojocnean, iar în minutul 87 a ieşit Păcurar şi a intrat Nasser. "Acest teren nu i se potriveşte lui Claudiu. Ar fi intrat doar dacă ar fi fost mare nevoie", a fost explicaţia tehnicianului la finalul meciului.

4 etape s-au scurs de cînd Claudiu Niculescu nu a mai fost titular la U Cluj

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  05 Decembrie 2011, 10:09

Tony ala mai misca ceva dar Machado e praf...Niculescu e peste el...

adisa
adisa  •  05 Decembrie 2011, 09:39

Oare nu ne face walter un cadou de craciun sa scapam de Badea.Asta n-are nici o treaba.El nici nu stie pe ce lume traieste.Nu e vb neaparat de performanta dar asta e sub orice critica.Pana la urma am facut un singur meci bun cu adevarat bun intr-un sezon cu gaz metan, e mult prea putin pentru orice echipa fie ea si la retrogradare. El intotdeauna gaseste scuza daca nu castiga.Ne-am saturat deja de atatea scuze, aceleasi de n ori.Echipa nu e vb ca nu joaca dar in primul rand nu se daruieste, nu are insuflat acel spirit specific unei echipe cum este U.Am vazut si cu cfr. Lasa-ne si du-te!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează