FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Keşeru, interviu pentru site-ul oficial al FIFA » Cum a răspuns cînd a fost întrebat despre o "luptă" cu Cristiano Ronaldo :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 17:57

Atacantul Stelei, Claudiu Keşeru, a oferit un interviu pentru site-ul FIFA în care a vorbit despre cele 6 goluri cu Pandurii şi hattrick-ul cu Aalborg. De asemenea, vîrful roş-albaştrilor a povestit cum a ajuns să ţină cu Steaua. 

"Am făcut alegerea corectă atunci cînd am ales să vin la Steaua. Oricum, Franţa va ocupa mereu un loc special în inima mea. Acolo m-am realizat ca fotbalist şi om.

Toate echipele la care am jucat şi-au pus amprenta asupra jocului meu, pozitiv de fiecare dată, dar Steaua e un club legendar, e cea mai importantă echipă din România, fiind singura care a reuşit să cîştige Liga Campionilor. 

Tatăl meu a fost mereu suporterul Stelei şi inevitabil m-a făcut şi pe mine să am o slăbiciune pentru acest club. În plus, m-am născut în 1986, anul în care Steaua a cîştigat Liga Campionilor", a spus Keşeru pentru site-ul FIFA.

Claudiu Keşeru a vorbit şi despre cele 6 reuşite din meciul cu Pandurii, dar şi despre hattrickul cu Aalborg (6-0).

"A fost o premieră pentru mine. Să ştiţi că a fost puţin ciudat. Nu mai marcasem niciodată un hattrick, dar am reuşit două într-un meci, totul a mers bine pentru noi în acel meci. Dar un atacant se poate remarca doar dacă are şi nişte coechipieri care să-l servească", a spus Keşeru.

Atacantul Stelei a marcat un singur gol pentru echipa naţională, cu Andorra, însă acum e cu gîndul la actuala campanie de calificare: "Aici cred că am o treabă neterminată. Dar nu depinde numai de mine, antrenorul alege jucătorii şi trebuie să respect asta.

Ni s-a dat statut de favoriţi, dar adevărul e că grupa este greu de prevăzut. Finlanda are un stil de joc frumos, cursiv, Irlanda de Nord a cîştigat primele trei meciuri, Grecia are doar un punct, Ungaria joacă bine şi trebuie să luăm în serios echipa Insulelor Feroe", a mai spus Keşeru.

Întrebat dacă aspiră să se confrunte cu atacanţi de top, cum ar fi Cristiano Ronaldo pentru Balonul de Aur, Keşeru a răspuns cu modestie: "Din nefericire, nu cred că sînt în cursă pentru Balonul de Aur. Da, am dat multe goluri, dar jucători ca Ronaldo marchează mai mult şi din orice poziţie", a spus Keşeru, amuzat.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
aly_dinamo
aly_dinamo  •  06 Noiembrie 2014, 03:49

Eu tin minte un lucru cand vine vorba de Keseru. Steaua a castigat campionatul,urmeaza decernarea medaliilor. Larisa Iordache e acolo. Ea da o medalie fiecarui stelist. Doar Keseru si Rapa au avut bunul simt sa o felicite pe Larisa si sa o pupe. Atat.

iosonoforte
iosonoforte  •  05 Noiembrie 2014, 21:18
Postat de unfand pe 05 Noiembrie 2014, 20:53

Keseru este foarte bun pentru Liga 1. Nu vreau sa-i diminuez cu nimic calitatile si realizarile insa Keseru e dovada clara ca fotbalul din Romania e la ani lumina distanta de cel Occidental, Franta in cazul lui Claudiu. Atat timp ca isi face treaba la Steaua si mai ales la nationala, Keseru e cel mai bun atacant roman pentru mine.

daca nimeni nu face nimic asta se intampla..

unfand
unfand  •  05 Noiembrie 2014, 20:53

Keseru este foarte bun pentru Liga 1. Nu vreau sa-i diminuez cu nimic calitatile si realizarile insa Keseru e dovada clara ca fotbalul din Romania e la ani lumina distanta de cel Occidental, Franta in cazul lui Claudiu. Atat timp ca isi face treaba la Steaua si mai ales la nationala, Keseru e cel mai bun atacant roman pentru mine.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează