FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluirile unui fost coleg despre Claudiu Răducanu: „El avea «boala» asta, știți cât a putut da pe un schimb de ulei de mașină la Vaslui?!”

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 16:13 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 17:30

După ce a povestit cum a pierdut 600.000 de dolari la poker, Sabin Ilie a vorbit despre unul dintre cele mai cunoscute personaje din fotbalul românesc, Claudiu Răducanu. 

Cei doi foști atacanți au lucrat împreună la FC Vaslui, iar Sabin Ilie a dezvăluit ce probleme avea Claudiu Răducanu. 

Ei suferă după ce Dinamo a „topit” datorii de 5 milioane de euro! 9 jucători pierd 1,5 milioane de euro
Dinamo
Ei suferă după ce Dinamo a „topit” datorii de 5 milioane de euro! 9 jucători pierd 1,5 milioane de euro

Sabin Ilie, dezvăluiri despre Claudiu Răducanu: „El uita. Era bolnav”

„E un băiat extraordinar, din câte l-am cunoscut el. Dar el avea o mare problemă. El uita, deci era bolnav. Multă lume nu știe. Nu știu acum cum se cheamă, dar el uita! Așa am auzit și eu. 

Eu nu puteam să am clinciuri cu el niciodată, când știam că e așa. Eu l-am prins doar la Vaslui, când eram cu el și Cursaru, toți trei golgheterii. Multă lume profita de el. 

Când m-am dus la Vaslui și am auzit cât a plătit să schimbe uleiul la mașină am rămas șocat. A dat 1.500 de euro! Peste tot e 100 de euro și el dă 1.500! Adică și oamenii au profitat de el. Și în familie am înțeles că a avut probleme, cu casa, cu tot!  N-a avut pe nimeni. Dar stai liniștit că sunt alții mult mai rău decât el! Fotbaliștii nu sunt premianți la învățătură”, a spus Sabin Ilie la Fanatik

+7 FOTO

Claudiu Răducanu a jucat de-a lungul carierei la 13 cluburi, cele mai cunoscute dintre ele fiind Universitatea Craiova, Steaua și Espanyol Barcelona. 

58de goluri în 106 meciuri a marcat Claudiu Răducanu în cei patru ani petrecuți la Steaua. În 2001 a fost golgeterul Diviziei A, cu 21 de reușite.

+45 FOTO

Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu 

Claudiu Răducanu, 46 de ani, a devenit cadru didactic și pare să fi trecut peste perioada complicată din cariera de fotbalist. Fostul golgeter de la Steaua și-a luat licența la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova și a devenit profesor de sport la o școală din aceeași localitate, conform impact.ro

A lăsat în spate și perioada în care avea probleme cu legea, el fiind prins în Mexic cu carduri clonate. Claudiu și-a refăcut viața și are o nouă soție, alături de care este din 2019. Cei doi au și o fiică. Răducanu mai are un fiu, Armin, din prima căsătorie. Relația cu fosta soție, Alice, s-a încheiat cu scandal.  Claudiu a cunoscut-o în 1999, într-un bar din Craiova, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. 

Pe 13 mai 2009, Tribunalul a pronunţat divorţul, iar fostul atacant le-a acuzat pe fosta soție și mama acesteia că i-au luat toți banii strânși din fotbal.  În februarie 2019, Claudiu Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de un milion de euro. Cei doi se judecă în continuare pentru o serie de bunuri.

Citește și: 

Poveste colosală cu Claudiu Răducanu: „A fugit prin pădure, spre Spania! A crezut că nu-l lasă Steaua să plece”

S-a aflat după aproape 20 de ani! Moment incendiar într-un derby Rapid - Steaua: „Claudiu Răducanu m-a scuipat, așa că l-am lovit!”

Cum bloca fosta soție transferul lui Claudiu Răducanu: „Nu puteam să semnăm nimic din cauza ei”

Florin Talpan vine cu o replică dură pentru Orlando Nicoară: „Un exercițiu de slugărnicie! Un devotament demn de slugile care caută mila stăpânului. El e analfabet funcțional”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rocky3
rocky3  •  07 Aprilie 2023, 20:54

Și Rațun are aceeași problemă!

leutoltean
leutoltean  •  07 Aprilie 2023, 17:51

Nu a jucat la nicio Universitatea Craiova, a jucat la Electroputere.

VardyParty
VardyParty  •  07 Aprilie 2023, 17:33

Poate uita la ulei, dar nu uita sa dea goluri. Unde n’am avea noi un Claudiu Raducanu azi…?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close