FOTBAL  »  Superliga  »  PRIMĂRIA SECTORULUI 1

VIDEO Clotilde Armand a trimis buldozerul la hotelul lui Dumitru Dragomir: „E o flagrantă încălcare a legii”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 14:06 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 14:47

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a dispus dărâmarea unui gard de beton, construit în jurul hotelului deținut de Dumitru Dragomir.

Primăria Sectorului 1 a semnat dispoziția de dărâmarea unui gard din jurul hotelului „Crystal Palace”, deținut de fostul președinte al LPF, și amplasat pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu. 

Dumitru Dragomir e convins: „Nu există fotbalist de performanță să nu se dopeze”
ACUZAȚII
Dumitru Dragomir e convins: „Nu există fotbalist de performanță să nu se dopeze”

Motivul? Clotilde Armand susține că era vorba de o încălcare a legii, gardul construit în urmă cu 20 de ani ocupând domeniul public.

Iar echipele de la Poliția Locală și Administrația Domeniului Public au mers în această dimineață la hotelul lui Dragomir pentru a începe demolarea gardului.

VIDEO Clotilde Armand a dispus distrugerea unui gard din jurul hotelului lui Dumitru Dragomir

În jurul hotelului de patru stele Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, a răsărit, de aproape două decenii, un gard din beton și fier care a fost construit ilegal pe domeniul public. Vorbim de o flagrantă încălcare a legii, pentru că întreaga construcție s-a suprapus peste o parte a trotuarului, în unele zone chiar integral.

Pietonii erau obligați să meargă pe stradă, printre mașini, iar siguranța le era pusă în pericol. Am emis o dispoziție de desființare a acestui gard, iar echipele Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public au început astăzi lucrările de demolare. Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public, indiferent de numele, calitatea sau apartenența politică a celui care încalcă legea în Sectorul 1”, a fost mesajul lui Clotilde Armand.

Familia Dragomir deține hotelul din 2003. În octombrie 2012, Dumitru Dragomir și fiul său, Bogdan, au investit 800.000 de euro pentru a-l moderniza.

Citește și: 

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am trimis ofertă de 800.000 de euro”

„Ce pretenții să ai?” » Nu-l iartă pe Charalambous pentru gestul obscen: „E paracliser la strana fotbalistică a lui Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
gicab
gicab  •  29 Noiembrie 2023, 18:32
Postat de lefter_popescu pe 28 Noiembrie 2023, 15:04

...un hotel făcut dintr-un bloc ceaușist neterminat. Te-ai întrebat cum a reușit sa pună mana pe el ?

Apropo… nu degeaba se vorbește pe acest site ca un stâlp de iluminat are iq mai mare decât al tău

gicab
gicab  •  29 Noiembrie 2023, 17:55
Postat de lefter_popescu pe 28 Noiembrie 2023, 15:04

...un hotel făcut dintr-un bloc ceaușist neterminat. Te-ai întrebat cum a reușit sa pună mana pe el ?

Apropo dacă Ana Maria prodan construia și ea blocuri cum se numeau acestea? Dar dacă le construia Fuego? Apropo am înțeles (scuze dacă greșesc) ca pe la Brașov ar fi construit elena Udrea ori Răzvan Lucescu… acestea cum se numesc?

gicab
gicab  •  29 Noiembrie 2023, 17:52
Postat de lefter_popescu pe 29 Noiembrie 2023, 17:34

Amice asta e cusurul tău...ești obraznic. Ce bine ar fi fost sa te fi informat. După "IQ tău", cum ai numi blocurile construite pe " Victoria Socialismului " ...cele construite între 82 - 89. ...sau cele din tot cartierul Militar, sau orășelele din tara care semănau între ele, de nu mai știai în care dintre ele te afli? . Sa te vad acum cum te învârti în giratoriu. PS- vezi sa nu încurci blocurile dejiste cu cele ceaușiste. PS2 - După marea înghesuială din '89 apăruse o zicala a lui Nicu Ceaușescu: " Ba, câte blocuri a construit tata în ultimii ani , nu sunteți voi în stare sa le zugrăviți în 20 de ani !" Se referea la noua clasa politica.

Acel bloc cumpărat de Mitică are o altfel de arhitectură… cat despre blocurile ceaușiste ei bine acestea sunt de fapt sovietice ca de acolo au fost copiate… dar ia spune te rog podul Basarab ce fel de pod ?… ori drumul expres Pitești craiova ca de autostrada bechtel n-are rost să te întreb

Vezi toate comentariile (30)
Comentează