FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clujenii i-au propus lui De Zerbi reducerea contractului cu 50.000 de euro Atentat la buzunar

lui Roberto De Zerbi i s-a propus micşorarea contractului de 250.000 de euro pe sezon
lui Roberto De Zerbi i s-a propus micşorarea contractului de 250.000 de euro pe sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 11:46

Jucătorul italian nu pare dispus să accepte propunerea clujenilor. Andrea Mandorlini îl vrea la Verona, echipă cu care a promovat în Serie B.


Roberto De Zerbi (32 de ani) e noua victimă a politicii de ajustare a salariilor la CFR Cluj. Revenit la Cluj, după o perioadă de recuperare în Portugalia, italianului i s-a transmis că trebuie să accepte o reducere a contractului de 250.000 de euro pe sezon. Clubul din Gruia i-a propus o nouă remuneraţie, 200.000 de euro pe stagiune.

Italianul poreclit "Il fantasista" înclină mai degrabă să refuze micşorarea salarială, deşi ar putea ajunge la un compromis cu conducerea, după ce s-a declarat în repetate rînduri recunoscător clubului pentru faptul că l-a sprijinit în momentele grele. Venit în februarie 2010 la Cluj, accidentat, De Zerbi a strîns într-un sezon şi jumătate numai 17 meciuri în Liga 1. Decarul vişiniilor s-a reaccidentat la startul returului stagiunii trecute, s-a operat lîngă Munchen, iar recuperarea a durat aproape 5 luni. Clubul din Gruia a suportat cheltuielile pentru intervenţia chirurgicală.

"Nu comentez!"
Fostul jucător al lui Napoli a refuzat să comenteze subiectul. "Întrebaţi conducerea! Nu pot discuta în presă astfel de lucruri", a spus italianul, care a adăugat că e gata să ajute Clujul în lupta pentru titlu. "În 4 luni şi ceva n-am avut nici măcar o zi de vacanţă! Îmi doresc foarte mult să revin în teren. Pentru asta mă antrenez cu maximă seriozitate, pentru a ajunge cît mai repede la forma fizică optimă. Îmi lipseşte ritmul de competiţie, dar sînt bucuros că nu mai am probleme cu accidentarea din campionatul trecut", a declarat De Zerbi. Jucătorul e pe lista Veronei ( Serie B), acolo unde antrenor e Andrea Mandorlini. Acesta e aproape să-l achiziţioneze pe un alt fost jucător de la CFR, croatul Saşa Bjelanovici.

De Zerbi a venit la Cluj la recomandarea lui Andrea Mandorlini

5 goluri a marcat De Zerbi pentru CFR Cluj în campionatul trecut


Kone a revenit la antrenamente
Rebelul Emmanuel Kone a renunţat la ideea de a nu se mai prezenta la şedinţele de pregătire ale clujenilor. Ivorianul nu-şi recunoaşte semnătura pe un nou contract conform căruia e jucătorul lui CFR pînă în decembrie 2012 şi susţine că va deveni liber încă din iarna acestui an. Ieri, mijlocaşul s-a antrenat separat de grup, la fel ca atacantul Cristi Bud, cel care resimte dureri la genunchi şi a devenit incert pentru partida de sîmbătă, împotriva lui FCM Tg. Mureş.

Atenţi la Rapid
Clujenii sînt convinşi că trupa din Giuleşti va fi principala rivală la titlu. "Rapidul a fost cea mai bună echipă în prima etapă. Se vede că s-au întărit bine de tot în această vară", a declarat căpitanul feroviarilor. Şi celălalt fundaş portughez al vişiniilor, Nuno Diogo, crede că echipa antrenată de Răzvan Lucescu se va înscrie în lupta pentru cîştigarea campionatului. "Aş începe cu Rapid, dar mai sînt Vasluiul, Dinamo, Steaua şi Oţelul", a spus Nuno Diogo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  01 August 2011, 08:54

E logic!

soviet.assault2
soviet.assault2  •  29 Iulie 2011, 14:51
Postat de gentlegiant pe 28 Iulie 2011, 13:04

Insuseste-ti raspunsul lui flav1uss, nu mai sustine aberatii si invata sa pui virgule, dle Muresan!

Respecta opinia altuia, tzaranete!

merdisos
merdisos  •  28 Iulie 2011, 15:01

Desi nu-s fan al CFR-ului sper sa accepte propunerea, e unul din putinii stranieri de clasa din tara, pacat de accidentare, venita si in urma gazoanelor infecte pe timp de iarna pe care le avem. :(

Vezi toate comentariile (11)
Comentează