FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 2-2

Clujul vrea capul lui Crăciunescu jr. după remiza cu Astra: "Afară cu Teo!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Oficialii lui CFR spun că vor face tot ce le stă în puteri pentru ca arbitrul vîlcean să fie scos definitiv din activitate după erorile grave de vineri seară.

Clujul vrea să-i încheie cariera lui Teo Crăciunescu după prestaţia sa de la remiza cu Astra (2-2). Oficialii feroviari l-au mitraliat la final Crăciunescu jr. pentru cele două gafe, una la 0-0 şi una la 0-1, iar ieri şi-au continuat tirul acuzaţiilor.

"Maniera de arbitraj a fost incalificabilă, tendenţioasă şi rău-intenţionată. Crăciunescu a inventat un nou cuvînt în dicţionarul medical, fractura de simulare, după ce Bjelanovici va sta aproape două luni pe tuşă! După pagube, aş spune că dăunează grav sănătăţii. Îmi pare rău s-o spun, dar un asemenea arbitru nu mai are ce căuta în activitate. Am făcut memoriu şi nu ne vom lăsa, vom face tot ce ne stă în putinţă ca acest arbitru să nu mai oficieze niciodată", a tunat preşedintele Iuliu Mureşan.

Şeful lui CFR a dezvăluit că a discutat cu arbitrul la finele partidei. "I-am spus: «Teo, ai greşit. O să te uiţi la faze şi o să-ţi dai seama că ai interpretat greşit fazele». Ce e mai grav că el nici la final nu a recunoscut că a făcut vreo gafă! Sînt curios să văd ce spun acum şi specialiştii din arbitraj. De ce nu apar acum conducătorii pe posturile TV să vorbească despre modul cum e ajutată CFR de arbitri?", a conchis Mureşan.


Ce a greşit Crăciunescu

> Minutul 2-0: Bjelanovici a scăpat perpendicular spre poartă, fiind faultat clar de Rohat, dar croatul a fost avertizat pentru simulare. La faza imediat următoare, Astra a deschis scorul
> Minutul 30: Nogo l-a busculat clar în careu pe Bud, iar Crăciunescu jr. l-a certat pe atacantul vişiniilor că simulează

"Sînt de acord că arbitrii mai greşesc, însă acum, cu Astra, parcă a fost prea de tot"
Juan Culio, mijlocaş CFR

"Aştept cu interes analiza etapei pe arbitraj, să vedem cum CFR e cea mai avantajată echipă din Liga 1"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Demagogia e în floare. După ultimele meciuri Craiova-CFR, cînd am fost furaţi, domnul Mureşan spunea că nu comentează arbitrajul"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  15 August 2010, 19:44

mai alexo,dar mai aveti rabdare un pic si va duceti la vale cu pinguin cu tot ca ati venit impreuna sa mulgeti tara asta de tot ce a mai ramas in ea.

waterwrold
waterwrold  •  15 August 2010, 15:18
Postat de ill7ven pe 15 August 2010, 09:42

Waterworld mai da o tura prin abecedar si dupa vino frumos, sa spui ce ai de spus,pe romaneste. Daca sa ai bratari la maini de la unguri si austrieci, inseamna occidental, lasa-ne pe noi sa fim mitici balcanici. Te-am pupat.

fii tu mandru ca nu ati avut bratari ))de la unguri si austrieci..de acea ati papat lebedele in Wiena... si fii mandru ca au stat turci calare pe voi ! sunt mandru ca sunt Ardelean! sper ca si tu, sa te mandresti ca esti din sud,.. cand umbli prin occident,ata in cazul cand nu esti la capsuni. avelo bahtao!

dinamu
dinamu  •  15 August 2010, 14:54

unde-i tata craciunescu?zilele trecute il facea praf pe onicas,ca face parte din cooperativa,acuma ce mai zice?fiul lui nu e de la aceeasi cooperativa?acuma o sa vina cu explicatii de tipul "fanta de lumina" si "pozitia nefireasca".rusine tata,rusine!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează