FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cod roşu în Giuleşti » Dinamoviştii vor să se răzbune pe Rapid!

Articol de , - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Rivalii de la Dinamo au pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna pe alb-vişinii

Ca să le facă rapidiştilor zile cît mai grele în 2011 şi prin jocuri de culise, cei din Ştefan cel Mare vor să supraliciteze pe piaţa transferurilor pentru ţintele rapidiste.

Primul caz e cel al mijlocaşului bistriţean Andrei Mureşan. La fel au de gînd "cîinii" să procedeze la vară, cînd anticipează că Dinu Gheorghe va încerca să-l aducă de la Braşov pe internaţionalul de tineret Alexandru Chipciu. Nu e exclus ca Dinamo să pună probleme şi în cazul Bozovici, după 1 ianuarie, cînd muntenegreanul intră în ultimele 6 luni de contract cu Rapidul, şi să încerce să-i obţină semnătura.

De ce s-au supărat "cîinii"
Dinamoviştii doresc răzbunarea pentru modul în care cei din Giuleşti i-au tratat în ultima vreme, cînd a fost vorba de negocieri pentru jucători: "Rapidiştii ne-au persiflat! Şi nu numai o dată! O să le răspundem cu aceeaşi monedă!".

În iulie a fost episodul Zicu-Grigorie: cele două grupări bătuseră palma pentru un schimb, dar rapidiştii s-au retras subit cînd mai rămăsese doar parafarea actelor.

Apoi, la începutul acestei luni, Nicolae Badea obţinuse acordul lui Dinu Gheorghe să discute cu Bornescu transferul în Groapă la schimb cu N'Doye. Cînd totul a devenit însă public, "Vamă" a negat că ar avea habar de aceste tratative, fapt ce i-a scos din nou din sărite pe dinamovişti.


300.000 de euro e suma pe care Rapid a oferit-o pentru transferul bistriţeanului Andrei Mureşan

50.000 de euro e suma la care e cotat Chipciu de către site-ul transfermarkt.de. Şefii Braşovului spun că nu-l dau nici pentru un milion de euro

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
alpinuta
alpinuta  •  28 August 2012, 17:16

nu au sansa

alpinuta
alpinuta  •  28 August 2012, 17:16

nu au sansa

alpinuta
alpinuta  •  28 August 2012, 17:16

nu au sansa

Vezi toate comentariile (20)
Comentează