FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTI.RO

Cohn către Becali: "Gigi, ai grijă că din primăvară dăm drumul la toate motoarele"

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Vladimir Cohn n-a uitat că a fost acţionar la Dinamo şi s-a comportat ca un suporter în dialogul cu Gigi Becali de la GSP TV. "Gigi, vezi, ai grijă că te bate Dinamo din nou şi în primăvară. Apropo, cît a fost scorul în tur, în Ghencea? [...] Eu zic că Dinamo va lua titlul, nu crezi? Orice s-ar întîmpla, terminăm în faţa Stelei! [...] Cu cine vrei să iei titlul, cu Ninu, cu Tudose? Eşti amuzant, zău! Vezi că în primăvară dăm drumul la toate motoarele!", a zis Cohn.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
skrap
skrap  •  16 Ianuarie 2010, 04:30

tare articol...

skrilla
skrilla  •  15 Ianuarie 2010, 22:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cu Timisoara e un derby al orgoliului ranit al echipei banatene.Dar e si mai sinistru sa nu iei in calcul Timisoara ca fiind una dintre contracanditatele lui Dinamo avand in vedere ca din ultimele 3 intalniri a umilit-o pe unde a apucat.Fii si tu realist,calculul baiatului respectiv e penibil,dar si sa crezi ca Dinamo are sanse reale la titlu...Haide sa fim realisti.Si apropos,Dinamo si-a batut joc de punctele castigate in derby-uri pierzand cu echipe mici si nesemnificative.

skrilla
skrilla  •  15 Ianuarie 2010, 22:18
Postat de roberto7 pe 15 Ianuarie 2010, 20:14

pt cei care mai dau sanse lui dinamo la titlu, haideti sa facem o analiza matematica: sunt sase echipe peste dinamo in clasament cu o diferenta totala de 32 de puncte(daca adunam diferenta de puncte intre fiecare echipa si dinamo) si mai sunt 17 etape.cu alte cuvinte toate cele 6 echipe trebuie sa piearda total 32 puncte in conditie in care dinamo sa castige toate cele 17 meciuri. Doar cele 3 echipe cu 34 puncte au fiecare 30% sanse la titlu.pt dinamo sansele nu depasesc 0.1%.NU MAI VISATI!

Desi nu sunt vreun simpatizant al echipei Dinamo doresc sa te intreb pe ce e bazat calculul tau?Ce ti se pare atat de absurd ca 6 echipe sa piarda aproximativ 5 puncte?Desi Dinamo are slabe sanse la titlu e absurd sa faci un asemenea calcul penibil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close