FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Collins Fai visează să cîştige în acest sezon primul trofeu la Dinamo: ”Cresc mare cu «cîinii roşii»”

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 20:40

Fai, 22 de ani, spune că în această ediţie va reuşi să cucerească primul trofeu din cariera sa în România, cu Dinamo, după ce are un campionat cîştigat în Camerun, în 2012


- Collins, cînd crezi că vei cîştiga primul trofeu cu Dinamo? Eşti deja la al doilea sezon în Ştefan cel Mare.
- În această ediţie. Sigur. Avem o echipă bună, cu jucători de calitate. Începem să ne punem pe picioare, cum trebuie, iar coordonarea dintre băieţi se îmbunătăţeşte de la zi la zi. Sîntem într-o formă bună, dar putem arăta şi mai mult.

- Ce obiectiv realist poate fi atins în campionat?
- O poziţie în primele trei. Depinde şi de ceea ce vom face în meciurile cu Steaua, cu Petrolul şi cu Astra, dar avem mare încredere în noi, în perspectiva acelor dueluri. Sînt formaţii redutabile, precum şi altele din Liga 1, însă scorul va începe de la 0-0, iar cei cu care ne vom înfrunta sînt fotbalişti şi oameni la fel ca noi.

- Tu cum te simţi la echipă?
- Foarte bine, îmi doresc să cresc mare alături de lot, să cîştig cît mai mult, să iau trofee şi, la un moment dat, să ajung la o formaţie mare în Europa. Cred în şansa mea, muncesc, trag tare şi la pregătiri, am mai pus forţă pe mine şi, dacă voi continua să tratez corect fotbalul, atunci ne va fi foarte bine, mie şi familiei.


6 meciuri a jucat Fai în acest sezon, bifînd 540 de minute, cu o medie a notelor din GSP de 6,17. În total, africanul are 17 partide bifate în Liga 1

250.000 de euro este cota actuală a camerunezului, conform transfermarkt.de


"Bucureştiul este un oraş frumos, îmi place. N-am avut eu prea mult timp să văd Capitala, dar îmi place zona Băneasa, ai pe unde să te plimbi"
Collins Fai, fundaş Dinamo

"M-am acomodat şi cu mîncarea de aici. Dintre preparatele româneşti îmi plac foarte mult sarmalele. Deşi nu prea înţeleg din ce se prepară"
Collins Fai, fundaş Dinamo


"4.000 de euro pe lună e un salariu bun"
Flavius Stoican consideră că salariile plătite în Ştefan cel Mare sînt conforme cu realitatea clubului, dar şi a fotbalului românesc, spunînd la Fanatik Show, ieri: "Contractele de bază, de 4.000 de euro pe lună, mi se par corecte, avînd în vedere unde evoluăm şi ce bani se cîştigă în ţară. Şi eu cîştig 4.000 de euro, baza, cu bonusuri pot ajunge şi la 6.000 de euro. Mi-ar plăcea să am 500.000 de euro pe an, dar totul vine progresiv, cu timpul, dacă vor fi performanţe".

"Steaua nu mai e o sperietoare"
Stoican aşteaptă cu încredere Derby de România, dar şi duelurile cu Petrolul şi cu Astra: "Nici una nu e sperietoare. De la Steaua au plecat jucători utili, care erau de bază, făceau altfel diferenţa. Nu mai are aceeaşi echipă. Cel mai rău m-a enervat că am dominat în Ghencea, aveam 1-0 şi nu s-a ţinut de rezultat, fiind egalaţi în minutul 89. O mare dezamăgire, îmi venea să muşc iarba aia, mai ales după cum îi vedeam pe stelişti că se bucură! Meritam să cîştigăm acolo. Vreau să batem Steaua în acest an, e foarte important pentru mine, m-ar împlini".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  12 Septembrie 2014, 21:06
Postat de icornel2012 pe 12 Septembrie 2014, 14:38

De ce ? Lasa-i sa viseze ....realitatea e INSOLVENTA !

sa nu urmati si voi la insolventa, acum ca tot v-a spulberat MOTI - The king of penaltyes!÷)))

icornel2012
icornel2012  •  12 Septembrie 2014, 14:38
Postat de juliusmad pe 10 Septembrie 2014, 09:53

:))) interesenat este ca si fai viseaza.....sa castige ceva. celelalte doua interviuri , cu miranda si cu elton, aveau titluri asemanatoare "Miranda visează la titlu: “Acesta este primul meu obiectiv!” , "Dinamovistul Elton visează la titlu: ”Măcar o etapă pe locul 1”. sper sa se trezeasca repede si sa nu mai viseze.

De ce ? Lasa-i sa viseze ....realitatea e INSOLVENTA !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ha, ha, ha..)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează