FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Columbianul şi-a şocat coechipierii cu forma fizică: "Pepe, te-ai dopat?" :D

Pepe Moreno, Moreno, Steaua
Pepe Moreno, Moreno, Steaua

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Aceasta a fost întrebarea adresată sud-americanului care a recuperat imediat deficitul de pregătire faţă de colegii săi

Zece minute în finalul meciului cu Urziceni, în care a contribuit decisiv la golul egalizator marcat de Kapetanos. Alte 5 minute plus cele de prelungiri în partida cu Oţelul, în care a fost extrem de activ: a făzut faza defensivă, a ratat o mare ocazie şi a făcut mare risipă de efort.

Toate acestea la mai puţin de 20 de zile de momentul revenirii lui în Ghencea. Deşi parametrii săi fizici cînd a ajuns în România arătau foarte rău, el nefăcînd pregătire aproape deloc în luna februarie, a recuperat imediat şi acum e apt de joc.

Modul în care a slăbit, ajungînd chiar sub greutatea lui optimă, dar şi cît de bine a reacţionat la efort, i-a surprins pe cei din staff-ul tehnic. Aceştia au avut chiar o reacţie ciudată, întrebîndu-l pe Pepe: "Tu nu te-ai dopat, nu?". Pepe a început să rîdă, după care le-a explicat secretul.

"Nici vorbă de doping că doar am trecut vizita medicală! Am jucat în ultimele luni în Peru, la Juan Aurich, în oraşul Chiclayo, aflat în nordul ţării la peste 3.300 de metri. Mi-a fost foarte uşor venind de acolo la o altitudine mică, aici, în România, şi astfel să recuperez imediat deficitul de pregătire fizică", le-a explicat Pepe antrenorilor, secunzilor şi preparatorilor.

4 kilograme a slăbit Pepe în prima săptămînă de antrenamente în Ghencea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  16 Martie 2010, 17:13

mai pedro tu ai lacune de memorie..nu s a spus niciodata despre kapetanos ca nu ar avea valoare,ba din contra ,Ilie Dumitrescu care l stia pe Kapetanos a spus ca va fii un varf foarte bun pt romania..s a spus despre el doar ca nu a jucat din cauza accidentarilor in ultimii 2 ani ;)..oricum nu exista comparatie intre cei doi,stai calm :))

 •  16 Martie 2010, 12:45

Nu vreau sa contrazic pe nimeni in legatura cu Pepe dar fac o paralela si imi aduc aminte ce se spunea despre kapetanos cand a venit la Steaua ca toata lumea zicea ca nu e bun de nimic.Acum vad ca ziceti acelas lucru despre Pepe.Pe mine ma incanta ca Pepe munceste si se daruieste iar faptul ca s-a pregatit bine si a slabit 4 kg imi da sperante ca baiatul chiar pune osu si vrea sa demonstreze ca e bun.Bafta PEPE si tine-o tot asa.FORTA STEAUAAAAAAAAAAAA

doru5
doru5  •  16 Martie 2010, 11:49
Postat de pe 16 Martie 2010, 11:36

daca nu era in secunda aceea acolo sa il loveasca mingea NU ERA GOL..deci DA a contribuit serios la faza golului...NU MAI CAUTA NOD IN PAPURA SI ACORDA CREDIT UNUI JUCATOR CARE DORESTE SI VREA DIN TOATA INIMA SA MARCHEZE ..EL CEL PUTIN SPRE DEOSEBIRE DE TINE SI DE MULTI ALTII CARE VORBESC DOAR SA SUNE A AJUNS SA JOACE LA STEAUA ..TU???JOCI UNDEVA???AI JUCAT VREODATA ??OFICIAL???SI ATUNCI CUM TE PRICEPI TU LA FOTBAL????

Man ...se vb despre calitatile jucatorului...nu despre noroc! Se vb despre utilitatea lui , de ceea ce poate sa fac pe teren , nu despre ceva ce i s-ar putea intampla si bunicului meu...sa-l loveasca mingea in spate. Sunt cam circumspect si eu in legatura cu Pepe , nu a facut prea bine fata la echipe ... mult sub pretentiile Stelei , si acum unii il vreau drept marele salvator. Incva nu e nimic care sa ma faca sa cred ca va fi destul de util!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează