FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SPORTUL 2-0

Coman e în război cu rapidiştii! » Galeria Rapidului l-a apostrofat din nou

Dani Coman a fost din nou apostrofat de galeria Rapidului
Dani Coman a fost din nou apostrofat de galeria Rapidului

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 23:50

Suporterii l-au înjurat pe portar, un conflict pe care Lucescu a încercat să-l stingă, fără succes.

Predicţia lui Rică Răducanu, "Dani Coman n-o să mai aibă viaţă în Giuleşti", se verifică. Fanii au venit, oricum, supăraţi la partida cu Sportul, afectaţi mai ales de eşecul cu Pandurii, din etapa trecută, 0-3 la Tîrgu-Jiu, dar dintre toţi de pe teren, doar Coman a avut de suferit. Tribuna a II-a l-a numit "ţăran nesimţit" la primul meci pe Giuleşti după ce portarul spusese: "Pentru mine, galeria Rapidului nu mai există din momentul în care mi-au înjurat familia".

El a avut acest comentariu după eşecul de la Tîrgu-Jiu. Inclusiv Răzvan Lucescu sesizase pericolul şi a organizat la mijlocul săptămînii o conferinţă de presă avînd ca obiectiv principal tocmai medierea conflictului dintre jucător şi ultraşi. "A intrat cu capul în bocancii dinamoviştilor şi ai steliştilor, nu merită să fie înjurat!" a fost argumentul încercat de Răzvan. Dar Coman îşi stricase deja relaţia cu fanii încă de cînd a revenit în Grant şi l-a scos din echipă pe Bornescu, devenit între timp unul dintre favoriţii suporterilor vişinii.

15 meciuri are Coman în acest sezon din Liga 1. În afara lui, Rapid s-a mai folosit şi de rezerva Straton, din cauza diverselor accidentări ale titularului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează