FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SPORTUL 2-0

Coman nu cedează în conflictul cu fanii: ”Şi înjurat, tot iau campionatul!”

Coman n-are de gînd să facă nici un pas înapoi în conflictul cu suporterii
Coman n-are de gînd să facă nici un pas înapoi în conflictul cu suporterii

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 09:21

Coman n-are de gînd să facă nici un pas înapoi în conflictul cu suporterii, care nu l-au iertat pentru declaraţia ”Galeria Rapidului nu mai există pentru mine de cînd mi-a înjurat familia”

- Dani, cum apreciezi jocul Rapidului?
- N-a fost mare spectacol, dar am arătat totuşi altfel decît la Tîrgu-Jiu. Îi aşteptăm şi pe cei de la Pandurii miercuri, în Cupă, să ne revanşăm după acel 0-3 din campionat. E important şi trofeul pentru noi, Cupa României contează, dar simt şi dorinţa de răzbunare!

- Suporterii te-au înjurat iar. Cum te simţi în acest conflict?
- Pe mine nu mă interesează reacţiile lor, înjurăturile, huiduielile. Intru pe teren şi fac tot ce pot să cîştige echipa, doar asta mă preocupă. Şi am mare încredere în echipa pe care o are Rapidul acum, chiar e una foarte bună, capabilă de mari performanţe, chiar din sezonul ăsta. Adică rezultate pe care le vreau şi eu, le vor şi suporterii.

- Mari performanţe adică titlul de campioni?
- Să fim campioni depinde de mai multe, mai ales că perioada rămasă pînă la finalul sezonului e lungă şi se pot întîmpla destule. Dar cu linişte, cu continuitate, lotul acesta e capabil să cîştige campionatul!

Copos l-a enervat pe Şiman
La plecarea de la stadion, Copos a fost şoferul unui microbuz în care se afla şi Vasile Şiman, preşedintele Sportului. Acţionarul Rapidului a început să comenteze meciul: "Am fost peste Sportul, adversarii n-au avut nici o şansă". Şiman l-a auzit şi a scos capul pe geamul maşinii: "Doar la arbitraj s-au priceput mai bine, atît! La nimic altceva n-au fost mai buni!". "Îl suport, că e prietenul meu. Şi are nişte copii minunaţi", a reacţionat Copos.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
geovany01
geovany01  •  05 Decembrie 2011, 12:05

Dani, suporterii adevarati ai Rapidului sunt alaturi de tine , numai pune la suflet injuriile admiratorilor din galerie ce primesc bani de la unii jucatori si nu numai... Dani Coman respect.

dan
dan  •  05 Decembrie 2011, 11:07

De ce am impresia ca acest interviu este in totalitate inventat? Eu am vazut interviul lui Coman la Digisport si se vorbea tocmai de faptul ca Dani Coman a multumit galeriei pt. sustinere dupa meci, in nici un caz nu era vorba de injuraturi.

spokey2
spokey2  •  05 Decembrie 2011, 10:19

minciuniiiii,nu a fost injurat dani,din contra a fost aplaudat si chiar si el a aplaudat !!!! nu va suport cand bagati minciuni din top gsp-istilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează