FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Come-back » Speriat de dezastrul cu Steaua, Flavius Stoican a rechemat un jucător trimis la echipa a doua

Produs al clubului din Ștefan cel Mare, Popa II a mai jucat la FC Snagov, la Chiajna și la U Cluj
Produs al clubului din Ștefan cel Mare, Popa II a mai jucat la FC Snagov, la Chiajna și la U Cluj

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:18

După eşecul din Derby de România, staff-ul tehnic a decis să-l readucă pe Popa II la prima echipă.

Rămaşi doar în 3 stoperi - Cordoş, Nedelcearu şi Durimel - în această parte secundă a sezonului de toamnă, "cîinii" au decis readucerea lui Adrian Popa II la prima echipă, sub comanda lui Flavius Stoican.

Fundaşul de 24 de ani fusese trimis marţi noapte, alături de Miranda, la formaţia secundă, după eşecul din Cupă cu Mioveni (0-1).

Dar după înfrîngerea dureroasă din Derby de România, 0-3 cu Steaua, dinamoviştii au hotărît ca Popa II să se întoarcă în "haită", urmînd ca la iarnă să se decidă dacă va continua sau nu la gruparea din Ştefan cel Mare.

4 meciuri, integralist, a bifat Popa II pentru Dinamo în acest campionat. Media notelor gsp: 5,00

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 18:22
Postat de zecs93 pe 04 Noiembrie 2014, 15:24

Adi Popa 2 a venit anu trecut cand a inceput returu campionatului, deci jocuri in picioare a avut ca a fost bagat de ''n''ori de Stoican, singura lui explicatie este pur si simplu ca ''nu are talent '', e simplu ca buna ziua !!!

bai clonache, ala a jucat fix pix, adica 367 de minute in 13 meciuri, adica 28 minute si cateva secunde/meci. daca tu crezi ca cineva se poate integra in joc intr-un asemenea ritm... mai ales ca stoper...

zecs93
zecs93  •  04 Noiembrie 2014, 15:24
Postat de conasu_boeru pe 04 Noiembrie 2014, 13:31

Baiatul asta nu are nici jocuri in picioare si de aia nu are o siguranta ! In orice meserie esti din ce in ce mai bun dupa ce faci acelasi lucru de mai multe ori ! Cred ca dupa 3-4 jocuri, ar avea alta atitudine, alt plasament alta determinare , alte...rezultate si ar forma cu Cordos un cuplu mai bun de fundasi centrali decat varianta cu Durimel sau Nedelcearu ! Imi aduc aminte de un tanar jucator cu niste calitati extraordinare pe care il avea Dinamo prin 2000 ! Era tanar, de perspectiva, la 19 ani tinea pe banca jucatori cosacrati si toti il vedeau vitorul fundas central al lui Dinamo si al Nationalei ! Interese diverse au facut ca acest baiat sa aiba o cariera modesta !

Adi Popa 2 a venit anu trecut cand a inceput returu campionatului, deci jocuri in picioare a avut ca a fost bagat de ''n''ori de Stoican, singura lui explicatie este pur si simplu ca ''nu are talent '', e simplu ca buna ziua !!!

zecs93
zecs93  •  04 Noiembrie 2014, 15:20

Boilor care sunteti voi boi Adi Popa 2 nu a jucat niciun minut in meciu cu Mioveni din cupa, pana si Calul de la tara e mai destept decat jurnalisti astea sa-mi bag interioru in exterior :)))))))) :))))))) :))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează