FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Comentariu de Răzvan Prepeliţă » "Este Tamaş doar un elefant sau mai poate fi o felină care va reuşi să supravieţuiască?"

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 13:16

De ceva vreme, marea migraţie a jucătorilor români care se întorc în campionatul mioritic cunoaşte o nouă etapă. Capătul de linie. Ultima suflare. Pe vremuri parcă mai era o speranţă a revigorării.

Acum e doar un  chibrit aprins, şi mai şi bate vîntul sărăciei. Lipsa motivaţiei, vîrsta, salariul, nivelul campionatului, tribunele goale, modelul echipelelor bliţ care apar şi dispar ca o ploaie de vară, DNA-ul cu gratiile lui, televiziunile fară audienţă care transmit meciurile de parcă ar fi o competiţie de oină undeva în vîrful dealului din sat, depresia insuccesului în campionatele " mai de Doamne ajută", toate adunate pun ştampila. Eşec. The end.

Tamaş la Steaua. Comentariile fanilor dinamovişti curg, percepţia e de trădare, la nivel oficial  se vorbeşte despre un eşec al celor din Ştefan cel Mare care tocmai negociau şi ei cu fotbalistul. Este Tamaş doar un elefant sau mai poate fi o felină prin cimitirul campionatului  şi va reuşi să supravieţuiască?

Reîntors după o accidentare survenită, nu după ce a spart celebrul termopan, ci după ce a jucat fotbal, Tamaş revine în România. Ultima descălecare  în campionatul intern, cea de la CFR, e memorabilă. De fapt, ce nu e memorabil la Tamaş? Recunosc pref cancan-urile cu el decît cele cu Mutu. Distracţia e garantată. La Cluj a intrat în vestiar, a dat noroc, s-a descălţat, s-a încălţat, s-a descălţat la loc, dar nu mai avea cu cine să dea noroc pentru că jucătorii ieşiseră la antrenament, aşa că, dus a fost. Într-un bar.

Steaua şi naţionala sînt vînatul care mai pot trezi felina. Dar ca să reuşească pe tărîmurile noastre, el trebuie să reînveţe să vîneze mai mult ziua decît noaptea şi mai ales să aleagă mingea din cireadă. După ce ani de zile vii în România ca în vacanţă, parcă e cumva ciudat să te apuci de treabă. La naţională era un singur joc, acum e un campionat întreg. Adică, fără somnul de recuperare pe avion.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
varanga53
varanga53  •  15 Ianuarie 2015, 19:08

Tamas , in primul rand, este FOTBALIST ! Restul sunt vorbe !

vali12
vali12  •  15 Ianuarie 2015, 16:46

Sa curga taria, zic. Acum sa vezi rivalitate intre Steaua si Rapid, care detine cel mai betivan fotbalist din Liga 1, Pancu Vs Tamas. :)))

sorin.pch
sorin.pch  •  15 Ianuarie 2015, 14:12
Postat de dinamovist_romanizat pe 15 Ianuarie 2015, 14:03

4 articole din 5 cu Tamas in partea de sus a site-ului... Ce face Steaua din om...

"ce face foamea din jurnalistul roman" se "prostitueaza"...... asa trebuia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează