FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VARGA - BĂLAN"

Comisia de Disciplină a decis tot 0-3!

Articol de , - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

"Disciplina" a decis ieri ca rapidiştii să piardă meciul cu Poli la "masa verde", deoarece Varga şi Bălan nu au avut drept de joc

Speranţele Rapidului s-au spulberat. Comisia de Disciplină nu a avut milă de giuleşteni şi a decis că aceştia au greşit cînd i-au folosit pe Dacian Varga şi Tibi Bălan cu Timişoara. Verdictul? Bănăţenii au cîştigat cu 3-0, la "masa verde", partida pe care pe teren o pierduseră cu 0-1.

Alb-vişiniii au 48 de ore să facă recurs. Preşedintele CA Rapid, Ion Taban, a declarat: "Mă surprinde modul în care s-a judecat, membrii comisiei nici nu au ţinut cont de actele pe care le-am prezentat. Am pierdut pentru că s-a considerat că am fost rău intenţionaţi. Nu cedăm, luptăm în continuare".

Nu vor juca la Cluj
Chiar dacă s-a luat o decizie, cei doi fotbalişti nu au nici o şansă să evolueze mîine, cu CFR, deoarece legitimaţiile lor rămîn la LPF pînă la soluţionarea definitivă a cazului. "Sperăm ca săptămîna viitoare să găsim înţelegere şi să ni se returneze carnetele de joc pentru a-i putea folosi", a încheiat Taban.

Copos a mers la “Palat”
Copos a mers aseară la “Palatul” lui Becali, semn clar că alianţa lor chiar există. Patronii din Ghencea şi din Giuleşti s-au întîlnit ca să pună la cale strategia anti-Iancu. Întîlnirea lor a durat mai bine de o oră. Tot aseară, Andone a susţinut că o persoană din fotbal i-a garantat “că la TAS va rămîne 1-0 pentru
Rapid contra lui Poli”.

6 partide în Liga I au ratat pînă acum Varga şi Bălan din cauza contestaţiei depuse de Timişoara

"Îmi pare rău de Rapid, le urez succes la Lausanne!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"E o decizie care scrie istorie pentru fotbalul românesc"
Marian Iancu, preşedinte Poli Timişoara

"Decizia e aberantă, dau Liga în judecată!"
Dacian Varga, mijlocaş Rapid

Aliaţii Rapidului
- Gigi Becali, patron Steaua: "E cea mai mare măgărie din fotbalul românesc, LPF s-a făcut de rîs! Sînt scîrbit de obrăznicia lui Dragomir".
- Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo: "Sîntem alături de Rapid, Iancu va avea meci greu cu noi! Dacă se constată că s-a greşit, să plece toată comisia!".
- Adrian Porumboiu, patron Vaslui: "E o decizie mincinoasă şi nu cred că va rămîne aşa. Cunosc bine cazul, m-am interesat şi pot spune că e incorect ce s-a întîmplat".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
 •  11 Aprilie 2010, 06:13

Era singura solutie! Atat LEGALA cat si MORALA!!! Distractia si PROOOSTIA se platesc oriunde in lume.

puiufl
puiufl  •  10 Aprilie 2010, 23:08

toata lumea ar face la fel,toata lumea stie ca nu e corect,toata lumea stie ca asa trebuie pedepsit rapid,toata lumea stie ca e corect 0-3, dar aceasi lume imputita si plina de ordinari comenteaza ca nu e bine.......mi-e scarba,o sa arunc tv-ul pe geam si ma fu7 in ea mascarada din ordinaru' asta de fotbal din Tigania......pardon,Romania... Rapid sa dea in judecata liga,ptr ca cineva trebuie sa plateasca...asta in cazul in care copos cu siman nu se simt cu musca pe caciula,sa ma pupe-n pu1@

 •  10 Aprilie 2010, 14:38

hai la tas poate daca terminam pe 15 scapam de retrogradare forza stiinta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează