FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Comparație » Reghe i-a îndepărtat pe fani de la stadion! Jocul Stelei nu mai atrage ca acum 4 ani

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 16:03

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă o analiză a jocului Stelei și a modului în care prestația slabă i-a făcut pe fani să nu mai vină la stadion, la meciurile de pe Arena Națională.

Prestaţiile tot mai slabe ale Stelei din acest sezon au avut ca primă consecinţă depopularea tribunelor. La primele partide de acasă, chiar dacă s-au jucat în iulie şi august, când e şi perioadă de concedii, media de spectatori a fost foarte ridicată, chiar şi exceptând meciul cu City, însă la ultimele jocuri s-a jucat cu stadionul gol.

Ultimele 3 jocuri acasă

Meci Spectatori
Steaua - CSM Poli Iaşi 1-1  3.227
Steaua - Astra 1-0  7.327
Steaua - CFR Cluj 1-2  3.063

Medie de spectatori 4.539

În primul mandat al lui Reghecampf, început în vara lui 2012, Steaua avea un joc de calitate, prin care a reuşit să readucă oamenii în tribune. Fix în aceeaşi perioadă ca şi acum, luna septembrie, echipa a întâlnit acasă, tot pe Arena Naţională, 3 echipe de acelaşi gen cu Iaşi, Astra şi CFR. Atunci, cu Oţelul, Rapid şi CFR, media de spectatori a fost de peste 30.000 de fani!

Meciul Spectatori
Steaua - Oţelul 2-1 12.300
Steaua - Rapid 1-0 42.826
Steaua - CFR 1-0 35.803

Medie de spectatori:  30.310

"Vă uitați la meciurile Stelei? Peste tot unde joacă Steaua, în deplasare, stadioanele sunt pline. Timișoara a plătit un salariu din biletele vândute la meciul cu noi. Nu mai spuneți prostii.

Fanii nu vin pe Arena Națională din cauza scandalului cu Armata. " Laurențiu Reghecampf, către o jurnalistă, la conferința de presă de azi

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  24 Septembrie 2016, 18:43

Nu se poate asa ceva !! Statistica ne minte !! Nevasta-sa ne spunea ca Reghecampf a fost un fotbalist fantastic si acum este un antrenor urias !! Nu tot ea ne spunea ca a fost numit "Dumnezeul Fotbalului din Germania ?? Oare nu isi dau seama cat de penibili sunt ??

niculaemoromete
niculaemoromete  •  24 Septembrie 2016, 18:26

Jocul nasol, îngălat al Stelei a inceput de cînd l-a adus Gigi pe Piţi antrenor, iar ăsta a băgat doi închizători , apoi Oli a continuat tradiţia. Aduceţi-vă aminte ce juca echipa cu Protasov...Reghe e manelist, ce pretenţii să avem _

carol_k
carol_k  •  24 Septembrie 2016, 16:51

Daca te duci la stadion la un meci ai mai pierdut altul la TV...Un Arsenal-Chelsea...Un Liverpool-City...Pe Steaua ii poti vedea la TV nu-ti place jocul te muti in alta parte,te uiti la un film,mai citesti o carte ....Daca te duci acolo esti condamnat sa-i asculti pe marlanii din galerii,nu scapi de ei la ce meci te-ai duce.Jocul echipei este ultimul criteriu chiar si dupa rezultat.Dar ziaristii nu inteleg ca mai sunt si alte lucruri pe care le poti face in viata asta nu doar sa te duci ca un pierde-vara pe stadion sa-l injuri pe cioban pe banii tai.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează