FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Concluziile unui derby deprimant » Ciobi: ”Mai tragem la titlu!”, Răzvan: ”Nu mai avem nici un obiectiv”

Ciobi nu şi-a pierdut speranţa după 0-0 în Giuleşti
Ciobi nu şi-a pierdut speranţa după 0-0 în Giuleşti

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 00:33

Dinamovistul e supărat de remiză, declarîndu-se nemulţumit, dar mai păstrează o doză de optimism. Rapidistul e şi mai amărît, nu mai vrea nimic, dar e mîndru: ”Am transformat adversarul într-o echipă mică”.

Ambii antrenori şi-au vărsat năduful la finalul meciului. Mai întîi, oaspetele, Liviu Ciobotariu, care, în ciuda jocului ultradefensiv al echipei sale, a spus că e dezamăgit de rezultat. Tehnicianul a declarat că totuşi mai trage speranţe la cîştigarea titlului. "Rezultatul nu ne ajută nici pe noi, nici pe cei de la Rapid. Am făcut un joc bun defensiv, dar în ofensivă am fost corijenţi. Ştiam că Rapid e o echipă de viteză, am încercat să închidem culoarele. Păcat de faptul că n-am avut forţă în atac. E un punct de moral şi atît, nu prea ne ajută. Nu mă mulţumeşte ce am obţinut. N-am cerut să jucăm la 0-0, a fost un meci tacticizat", a precizat antrenorul.

Ciobi a continuat: "Nu cred că sîntem în criză, doar că am trăit un moment mai puţin bun. De la eşecul cu Sportul, de acasă, s-a rupt un pic moralul echipei. Acum n-am ce să reproşez băieţilor pentru că au dorit să învingă. Nu mă interesează ce va fi la Vaslui - CFR Cluj, deşi nu cedăm la a ne lupta pentru titlu. Mai sînt 30 de puncte în joc, cum să cedăm? Mă gîndesc doar la meciul nostru cu Petrolul".

Giuleşteanul, trufaş
Răzvan Lucescu a afişat un ton superior: "De mult timp într-un derby n-a dominat o echipă cum am făcut-o noi! Dar au existat precipitare, nervozitate, dorinţă prea mare de a marca. Am transformat o echipă ca Dinamo într-una mică". Atunci cînd a fost întrebat ce obiective mai are formaţia sa, tehnicianul a reacţionat: "Nu ne mai intereseaza titlul, cum să mai luptăm în condiţiile astea de arbitraj?! Cîştigarea Cupei? Nu mai avem nici un obiectiv, decît meciul care urmează...".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
fcgeo
fcgeo  •  02 Aprilie 2012, 18:08

CIUBOTARIU AR TREBUI SA LE TINA LECTII DESCHISE JUCATORILOR DE LA DINAMO CU MECIURI DIN ANII '80-'90 A DINAMOVISTILOR.AR AVEA CE VEDEA SI CE INVATA.DAR DUPA ACESTE LECTII AR TREBUI LA LE ROSASCA OBRAZUL. BA CHIAR SA LE PLESNEASCA DE RUSINE.IN CAZUL DACA STIU CE INSEAMNA RUSINEA. P.S. AM VAZUT DINAMO 2 CU VIITORUL SI POT SPUNE CA AU JUCAT CU MULT MAI BINE.CE-AR FI DACA ATI FACE SCHIMB SA MERGETI VOI IN B SI SA FITI VOI DINAMO 2.

reddogsv
reddogsv  •  02 Aprilie 2012, 14:18

Il respect enorm pe Ciobi pentru ce a fost ca jucator, in admir pt curajul de a lua o echipe de babe dar din pacate la jocul pe care il presteaza echipa mai ramane sa traga pt UEFA doar, desi si aici am retineri! Deja a facut destule, ce sa-i mai cerem? Sper ca declaratia lui a fost doar asa de ochii lumii, pt ca altfel in cazul in care a vorbit serios, ma tem ca are o problema!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Aprilie 2012, 12:29
Postat de neww pe 02 Aprilie 2012, 09:12

Liviu Ciobotariu este cel mai norocos antrenor al lui Dinamo din toate timpurile. Din pacate, din declaratiile sale de dupa meci, rezulta ca echipa nu e in criza. Incredibil!!! LE 1. Cred ca oricat de slab joaca Michel Platini, valoarea lui e peste cea a titularilor 2. Majoritatea jucatorilor si-ar gasi cu greu o ehipa in primul esalon (exceptie ar fi doar Luchin ori Marius Niculae, insa da, cu mult noroc sunt INCA pe locul doi...

Sunt curios daca aiuritul asta de Ciobi si-a dat in sfarsit seama ca Grigore si Luchin trebuie sa joace in centrul defensivei, iar Moti sa lustruiasca banca!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează