FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG JIU

Condescu: "Cred că Steaua rămîne în Ghencea, iar Ştiinţa revine la Craiova"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Preşedintele grupării Pandurii Tîrgu Jiu, Marin Condescu, este pesimist în privinţa şanselor ca echipa sa să evite retrogradarea. Acesta este de părere că două dintre cele mai iubite echipe din Liga I, Steaua şi Craiova, vor juca pe stadioanele care le-au consacrat.

"E o aberaţie să chemi jucătorii la testul cu detectorul de minciuni. Activitatea sportivă nu poate fi transformată în anchetă judiciară. Pentru noi e minune că nu am retrogradat pînă acum avînd în vedere că am cîştigat un singur meci în aces retur. Plus că am marcat doar 4 goluri. Întotdeauna hoţul are un păcat, iar păgubaşul o mie.

Cît despre ce se întîmplă în Ghencea, cred că Steaua va găsi înţelegere la MApN şi va rămîne în Bucureşti. La fel cred că şi Ştiinţa va reveni la Craiova dacă va rămîne în Liga I, chiar dacă Severinul este un oraş frumos", a declarat Marin Condescu la televiziunea sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  22 Mai 2010, 22:03

forta PANDURII revenim in liga 1

 •  21 Mai 2010, 15:33

Mititelu trebuie iertat pt ce spune,e disperat, a pierdut multi bani si a ajuns in situatia in care a ajuns,e vai de capul lui.Asa ca fani gorjeni iertati-l.

 •  21 Mai 2010, 11:46

Iar eu cred ca " ai inmuiat botul " dupa declaratia lui Mititelu . Arunci o perdea de fum .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează