FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DE LA COSMIN BRUJAN (QUINTA DO PINHEIRO)

Condescu le-a luat banii jucătorilor

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Plictisiţi de cantonament şi antrenamente, jucătorii de la Pandurii abia aşteaptă cîte o clipă de recreere. Astfel, după masa de prînz de ieri, cinci dintre jucători au mers pe terenul de tenis pentru a juca tenis cu piciorul. În prima echipă au intrat doar fotbalişti, Rus, Popete, Adi Popescu şi Bălăeţ, adversari fiindu-le Păcurar, maseurul Căţelu, secundul Bejinaru şi preşedintele Condescu. Miza a fost 25 de euro de căciulă, câştigătoare fiind acea echipă care reuşea să câştige două seturi din trei.

Show cu Păcurar

Porniţi cu şansa a doua, echipa preşedintelui a beneficiat de bunăvoinţa echipei fotbaliştilor care le-au oferit la fiecare set un avantaj de şapte puncte, puncte care s-au dovedit capitale în economia jocului. Primul set a fost câştigat de team-ul preşedintelui la o diferenţă de opt puncte, în timp ce setul a fost adjudecat în următorul set când Condescu şi compania au triumfat cu 21-15. Preşedintele le-a oferit revanşa fotbaliştilor, însă aceştia au mai pierdut şi acel set, astfel că miza s-a dublat de la 25 de euro de persiană la 50, bani care au fost împărţiţi în trei, Bejinaru-Căţelu-Păcurar, Condescu cedîndu-şi partea sa colegilor de echipă. Cel mai bun jucător al partidei de tenis a fost de departe Alex Păcurar, acesta reuşind cîteva execuţii tehnice de invidiat, în timp ce cea mai spectaculoasă minge a fost câştigată de Condescu în urma unui câlcâi de efect.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează