FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Condiţia pusă de Curelea pentru un tranfer la Rapid: "Doar definitiv în Giuleşti"

Curelea a jucat în cariera sa doar la Sportul Studenţesc.
Curelea a jucat în cariera sa doar la Sportul Studenţesc.

Articol de , - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 20:31

Costin Curelea (27 de ani) recunoaşte în premieră că a fost aproape de un transfer în Giuleşti şi explică motivul pentru care a refuzat oferta rapidiştilor.

- Costin, cum e pînă la urmă, te-a dorit Rapid sau nu?
- Da, este adevărat, chiar au fost discuţii, dar m-au vrut doar în anumite condiţii, împrumutat pînă în vară. Nu mai sînt chiar un puşti, să mă mut de la o echipă la alta la fiecare 6 luni.

- Te temi să nu devii noul Varga din acest punct de vedere?
- Nu vreau să vorbesc despre Dacian, dar am observat foarte bine cum e să revii la Sportul, parcă nu mai ai chef de nimic la antrenamente. Te întorci de la o echipă de top la una care se bate pentru evitarea retrogradării sau care chiar joacă în "B".

- În vară crezi că e posibil să ajungi definitiv la Rapid?
- Cine nu şi-ar dori să joace la o echipă mare? Aş rămîne şi la Sportul dacă s-ar bate sus. Rapidul face parte dintre granzii Ligii 1, normal că aş fi onorat să joc acolo, să mă bat pentru trofee, nu doar pentru salvarea de la retrogradare.

Inbox

- Rui Duarte s-a întors la antrenamente după ce a avut parte de trei zile libere în plus faţă de colegii săi. Portughezul s-a pregătit ieri alături de colegii săi.
- Rapidiştii susţin că gazonul de pe stadionul Giuleşti se află în stare bună, dar sînt şi ceva probleme. "Iarba e OK, însă terenul e puţin denivelat", a spus preşedintele Constantin Zotta.
- Dorinel Popa, mijlocaşul lui U Cluj, spune că "şepcile roşii" nu se tem de Rapid: "Avem o echipă bună şi vrem să cîştigăm. Pentru asta trebuie să atacăm din primul minut. Giuleştenii au un public foarte bun care ştie să facă atmosferă, dar nu ne e frică".
- Herea şi Grigorie s-au refăcut după accidentările suferite, însă au şanse mici de a fi titulari sîmbătă, cu U Cluj.
- Zotta neagă că Duarte a semnat prelungirea contractului: "Pancone e primul fotbalist pe care-l vom chema la negocieri. Marcos şi Grigorie sînt în aceeaşi situaţie".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  01 Martie 2012, 13:46

Ce mare vedeta e Curelea asta, pana la urma? Are 27 de ani si ajucat toata viata la Sportul. Bine ca nu vine, nu are fata de Rapid. Cu fite din astea va iesi la pensie din divizia B.

sorineldobre
sorineldobre  •  01 Martie 2012, 10:57

Parerea mea e sa nu se prosteasca si sa semneze cu Pancu pentru inca 1 an ca se poate si nici nu vad vreun inlocuitor .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează