FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducătorii lui Dinamo nu vor să-l piardă în orice condiţii pe golgeterul Ligii 1 » Se tem să nu ia "ţeapă"

Marius Niculae (în roșu) nu va pleca în China decît dacă asiaticii fac
dovada clară că vor achita un milion de dolari. FOTO Raed Krishan
Marius Niculae (în roșu) nu va pleca în China decît dacă asiaticii fac dovada clară că vor achita un milion de dolari. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 20:50

Dinamo a cerut garanţii ferme din partea chinezilor de la Beijing cum că pot plăti un milion de euro pe Marius Niculae, abia apoi atacantul ar putea pleca în Asia. Azi se clarifică totul


Marius Niculae, 30 de ani, este ofertat din nou din China, de Beijing Guoan (locul 2), informaţie furnizată în Gazeta de miercuri, iar asiaticii pun la bătaie un milion de euro pentru a-l achiziţiona pe golgeterul campionatului, plus 700.000 de euro pe an jucătorului. Oficialii iau în calcul propunerea din Ţara Marelui Zid, însă au cerut garanţii clare că oficialii de la Beijing pot achita banii promişi. "Pînă atunci, Marius se antrenează normal alături de Dinamo, nu face nici un pas spre China", au spus oficialii. Astăzi se aşteaptă un răspuns concret.

Dacă nu primesc garanţiile cerute, antrenorul Liviu Ciobotariu şi coechipierii lui "Săgeată" nu iau în calcul o despărţire. "Ciobi chiar a vorbit cu şefii, le-a spus de mai multe ori în ultima vreme cît de important este Niculae pentru echipă, pe teren şi în vestiar, nu ar vrea să-l piardă pe Marius în primăvară, ar fi o lovitură mare în lupta pentru titlu", au declarat surse din cadrul grupării.

"Pentru Marius ar fi o realizare financiară. Clubul este unul mare şi foarte puternic, nu e deloc un pas înapoi. Acolo sînt jucători şi antrenori cu nume. Niculae a fost cel mai bun fotbalist în acest sezon, ar fi o pierdere mare pentru Dinamo"
Bogdan Mara, ex-Dinamo şi ex-Tianjin Teda

14 goluri a marcat în acest campionat Niculae pentru Dinamo. Plus un gol în Europa

Goga, ţinut în stand by
Oficialii "cîinilor" au decis: îl vor aduce pe Dorin Goga, 27 de ani, de la Poli Timişoara, dacă Niculae pleacă astăzi sau mîine în China. Fotbalistul ardelenilor, 6 goluri în 13 meciuri în toamnă, este dorit insistent de Cristi Borcea la Dinamo, acţionarul încercînd şi în vară să-l transfere. Chiar dacă grupările ar ajunge la un acord, atacantul cere 350.000 de euro pe an, marea problemă pentru care negocierile au avut sincope şi în această iarnă!

Îl pot pierde pe Stanciu!
Mijlocaşul Nicolae Stanciu, dorit de Dinamo, a făcut ieri dimineaţă vizita medicală la Iaşi, apoi s-a alăturat lotului Vasluiului. Fotbalistul de 18 ani îşi depusese memoriu pentru a deveni liber, dar FRF a trimis cazul către Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF. Pînă cînd îi va fi analizat dosarul de către comisia Ligii, Stanciu se va pregăti sub comanda lui Hizo. În cazul în care se va elibera de Vaslui, el va semna cu Dinamo pe 5 sezoane.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  19 Ianuarie 2012, 11:40

Dah cea mai mare pierdere e Stanciu ! Asta era singurul fotbalist din tara care putea ajunge la valoarea lui Torje in max 2 ani! Nu am sa inteleg niciodata cum cred ca ,,intaresc” actionarii echipa asta..pleaca Torje vine..Stratila,pleaca Niculae vine..Mihalcea,pleaca Kone vine Kirita..

flafy
flafy  •  19 Ianuarie 2012, 10:16

nu stiu daca Goga este cea mai buna solutie in acest moment pentru Dinamo...avem destui atacanti...defapt avem exact cat ne trebuie ca sa fie concurenta si ca sa nu platim salarii degeaba!

thereem
thereem  •  19 Ianuarie 2012, 09:20

dintre toti oamenii astia care s-au vehiculat......cel mai mult mi-i doream pe vranjes (un mijlocas cu o medie de 1 gol la 4 meciuri) si pe nicusor stanciu,capitan la nationala de tineret. In schimb ne-am ales cu un mijlocas cu 76/3 si o sa ne alegem cu un portughez de 31 de ani cu 98/3. Bravo...bun management :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează