FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii se simt în pericol: "Vrea să ne distrugă! E vorba de cineva mai puternic chiar şi decît preşedintele României"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 10:34

Președintele Stelei, Helmuth Duckadam, speră ca pînă la urmă cei de la MApN să lase garda jos și să se ajungă la un consens în privința stadionului și a siglei, deși din ultimele fapte înțelege că cineva vrea să distrugă echipa. Fostul mare portar se referă cel mai probabil la fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

"Am stat de vorbă cu Victor Ponta şi mi-am dat seama că nici el n-avea nici o putere. Mi-am dat seama că e vorba de cineva mult mai puternic decît Victor Ponta.

E vorba de cineva chiar şi mai puternic decît preşedintele României. Sper ca ministrul Apărării să iasă în faţă şi să spună că nu mai vrea să aibă nici o treabă cu Steaua.

Să spună clar că vor să desfiinţeze echipa, că nu vor să ne dea stadionul. Dar să ne spună în faţă. Nu să dea nişte comunicate din care nu înţelege nimeni nimic”, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

Citește și:

Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Nationala
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”
Superliga
Scouterii l-au analizat pe Darius Olaru: „Are 3 minusuri”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (41)
948956548471669
Andronache Georgian  •  20 Noiembrie 2015, 07:51

Probabil ISIS...aia sunt experti la distrus..:))

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Noiembrie 2015, 03:40

"E vorba de cineva chiar şi mai puternic decît preşedintele României." E clar, Obama i-a pus gand rau fcsb-ului. Sau poate Merkel?

talpaiadului
talpaiadului  •  20 Noiembrie 2015, 03:35
Postat de adianghelescu pe 19 Noiembrie 2015, 22:35

face ce face baciul gheo si il scoate sa vorbeasca pe duckadam si il face de ris pacat de eroul de la sevilla ca e *** la ***

Este o jignire adusa breslei sa il numesti pe Becali baci. El nu a fost decat un infractor si un precupet toata viata, inclusiv pe vremea lui Ceausescu, atunci cand pastea *** in mod ilegal pe terenuri ale statului, in jurul Bucurestiului si vindea branza la negru. Iar eroul de la Sevilla isi merita soarta, el s-a dus la cioban sa cerseasca bani si iar bani, pentru operatii, pentru tigari, pentru mancare etc etc, trebuie si el sa ofere ceva in schimb. Care este singurul lucru pe care il poate oferi Duckadam, nu numai lui Becali, ci oricui altcineva? Amintirea acelei seri magice, atat. E mult, e putin, greu de spus. Majoritatea celor dintre noi nu putem oferi nici pe departe o astfel de amintire, pentru ca nu am facut in viata noastra nimic notabil, iesit din comun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează