FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Conferință de presă incendiară a lui Gică Hagi! Atac la Gigi Becali și FCSB: "A cumpărat de 8 milioane și nu doarme noaptea! Eu am luat de 30.000"

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 15:10

“Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă cu acuzații. Nu au probe, dar vorbesc despre noi. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă.

  • Gică Hagi n-a mai rezistat în urma atacurilor și acuzelor la adresa echipei sale și a convocat o conferință de presă incendiară;
  • N-a ezitat să-i dea răspunsul lui Gigi Becali, despre care spune că e lipsit de respect. Hagi acuză relația pe care o are patronul roș-albaștrilor cu cei de la Astra

Să întrebaţi jucătorii câte ore stau cu mine la antrenamente și cum muncesc! Iar o să se găsească cineva care să spună că am început să mă simt persecutat. Staţi liniştiţi, că eu lupt, pentru că am valori profesionale bune", a zis Hagi la conferința de presă.

...despre acuzele dinspre FCSB: “S-a început cu vorbe şi vorbuleţe. Fiecare zice de noi ce vrea, iar noi nu am spus niciodată nimic de ei şi nici nu i-am jignit. Ei continuă să arunce.

Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Niciuna. Titlul e făcut, e câştigat. Este o luptă prea... şi nu vreau să intru în ea.  S-a vorbit mult și despre meciurile cu Astra, ce să mai zic? Păi Steaua nu i-a bătut? Dinamo nu i-a bătut? Eu am văzut la televizor în ultima vreme că Steaua și Astra leagă o relație, deci noi ce să facem, să ne dăm la o parte?“, a mai zis Hagi. 

Citește și: Dialog inedit între Daniel Niculae și Gigi Becali: "O să dau gol Stelei!" / "Da, tată, dar e greu, acolo e Bălașa!"

...comparație cu FCSB: "Ca să primeşti, trebuie întâi să dai. Şi eu dau. Campionatul se va lua cu ajutorul Celui de Sus. Noi trebuie să jucăm bine ca să avem şansă. Aţi văzut ce şansă am avut cu Steaua, când i-am bătut cu 3-1! Pe aia a dat-o Dumnezeu! Au avut și ei șansa lor, că s-a accidentat Hodorogea şi am jucat în 10. 

Poate a venit rândul nostru să câştigăm! Becali șie că e greu să ia titlul, nu doarme noaptea. Eu dorm. Eu am investit 30.000 de euro, el 8 milioane, aşa că presiunea e la el. Nu e așa cum zice Gigi că ar fi deja campioni”, a mai zis Hagi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
timm
timm  •  06 Mai 2017, 15:05

Foarte multi prostalai aici. Steaua nu se bate la titlu. Steaua nu joaca in liga 1. Grav cu bautura si lipsa informatiei.

164609984023475
Costel Ivascu  •  06 Mai 2017, 11:00

Poate sa bage Becali sute de milioane , daca mafia nu vrea sa-l lase sa ia campionatul,nu il ia ?Uitati-va cum dinamo,care are cel mai slab lot,reuseste prin marsavii sa se mentina acolo sus,si chiar sa-i invrasbeasca si pe celelate competitore impotriva stelei?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Mai 2017, 11:00

Gigi are bani şi îşi poate face echipă de grupe CL şi de pe locul II. Aşa, poate ajuta şi echipele din Liga I. Dacă nu face, e clar că a văzut doar o afacere în fotbal şi să fie sănătos ! Hagi a avut 10 mil. dol. câştigaţi ca jucător. Pe toţi i-a investit în România : Hotelul Iaki şi Viitorul. Bănuiţi că, ajuns în CL, cu alte 10 mil. EURO ar face alte minuni, nu i-ar arunca în vânt ca Becali ? Nu credeţi că ar câştiga şi fotbalul românesc ? Lăsaţi ura bazată pe impresii şi pe tot felul de adversităţi şi nu uitaţi că Hagi a investit toţi banii în România şi nu în Turcia, şi mai ales ce a construit cu ei !

Vezi toate comentariile (68)
Comentează