FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Confesiunea lui Tănase

Cristi Tănase, Tănase, Steaua
Cristi Tănase, Tănase, Steaua

Articol de , - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Cel mai scump fotbalist din istoria Stelei vorbeşte pentru prima dată despre anul tumultuos pe care l-a petrecut în Ghencea

Piteşteanul explică de ce nu a dat randamentul aşteptat de suporteri şi cum l-au afectat discuţiile despre relaţia lui cu "Bomba sexy" Iulia


Cristian Tănase e stelistul cel mai mediatizat din ultimul an. Clubul a plătit pe el 1,8 milioane de euro, dar s-a accidentat imediat după transfer. Au urmat critici din partea lui Becali, căruia nu i-a convenit "Bomba sexy" alături de care apărea fotbalistul, şi dansuri în club surprinse de paparazzi. Tănase recunoaşte că n-a jucat aşa cum se aştepta lumea, dar susţine că nu excesele din afara stadionului l-au împiedicat. Promite să revină în top în noul sezon, deşi tocmai s-a despărţit de antrenorul lui favorit, Victor Piţurcă, şi a încăput pe mîna lui Ilie Dumitrescu, pe care vrea să-l copieze pe teren.


- Chiar, Cristi, cum de puteţi să alergaţi pe o vreme ca asta?
- Pfff...E rău de tot. Da' şi mai rău e după meciuri. Oricum mă simt obosit după jocuri, dar cînd se joacă pe călduri d-astea mă simt consumat de tot.

- Din ce ai văzut în debutul de campionat, te-a impresionat vreo echipă? Ţi-e frică de cineva?
- Sînt mai multe echipe bune, valoroase, chiar mi-e greu să nominalizez doar una. Dinamo se poate bate pentru titlu, deşi a eşuat în Europa League, Rapid şi CFR Cluj sînt tari şi ele.

- Startul Stelei cum îl caracterizezi?
- Noi am început OK, cu şapte puncte din trei meciuri, dar se putea şi mai bine. Păcat că am pierdut două puncte la Braşov, ne era la îndemînă să batem şi acolo. Am avut şi ghinionul să primim gol pe final de meci şi să nu mai avem timp pentru încă o reuşită.

- V-a bulversat despărţirea de Piţurcă?
- Bulversaţi nu sîntem. Dar ne-a părut rău tuturor. Asta-i viaţa... Cînd antrenorii n-au rezultate, pleacă. Iar tu, ca jucător, n-ai decît să mergi mai departe. Eu am făcut mereu tot ce am putut, indiferent de antrenor, dar cu nea Piţi era altceva.

- Ce discuţii au existat între tine şi Piţurcă? Te-a certat, ţi-a interzis să mai ieşi prin cluburi?
- Nu, nu mi-a zis niciodată aşa ceva. Mi-a cerut doar să redevin fotbalistul pe care-l ştie el, atît. Nu mi-a făcut nici un reproş. Nici n-avea de ce.

- Dar ce e aşa grozav legat de Piţurcă? De ce voi, spre exemplu, v-aţi ataşat de el?
- Nea Piţi e antrenor bun şi se zbate pentru jucători. Tot ce a făcut el a fost pentru noi. Iar eu îi voi purta întotdeauna un mare respect fiindcă m-a luat la "naţională" de la o echipă mică. Ca antrenor, trebuie să ai "ochi" ca să-l convoci pe unul de la FC Argeş.

- Cînd v-a anunţat că pleacă de la Steaua?
- Înainte să mergem la Braşov ne-a zis că au fost nişte discuţii şi că el nu face deplasarea, dar nu a spus că pleacă definitiv. A doua zi după meci ne-a anunţat că nu mai există cale de întoarcere. Motivele nu ni le-a explicat. Nu s-au înţeles la bani sau la ce au discutat. Ştiu cam ce ştiţi şi voi, nimic în plus.


"Semăn cu Ilie, dar el era mult mai bun"


- Ilie Dumitrescu cum e?
- Se vede că ştie fotbal, lucrează mult tactic. Şi îmi place că vorbeşte pe limba noastră, adică înţelegi clar ce-ţi cere, ce aşteaptă de la tine. Se exprimă clar de cîte ori vorbeşte cu noi. Iar ca fotbalist n-are sens să mai zic eu cît de mare a fost.

- Tu eşti tot mijlocaş stînga de picior drept, ca şi el...
- Da, doar că ne desparte valoarea. (Zîmbeşte un pic încurcat).

- Da, dar eşti tînăr...
- Da, asta aşa e, mai am timp să ajung şi eu mare.

- Există vreun jucător în fotbalul din Europa care îţi place şi cu care crezi că te asemeni ca stil?
- Da, Cristiano Ronaldo. (Rămîne serios cîteva secunde, apoi începe să rîdă: "Hei, era o glumă! Vezi, să nu scrii asta!")


"Accidentarea m-a tras mult în jos"


- Cum te înţelegi cu Răzvan Lucescu?
- Am o relaţie bună cu Răzvan. Au existat discuţii în care mi-a zis şi el că vrea să-mi revin: "Mă aştept să joci aşa cum ai făcut-o cu Austria, cînd ai debutat la <naţională>, sau cu Lituania, cînd am cîştigat cu 1-0". Mă motivează să văd că vorbeşte cu mine, să ştiu că are încredere.

- De ce toată lumea îţi cere să-ţi revii? Tu cum explici faptul că nu ai jucat aşa cum se aşteptau oamenii?
- A fost acea accidentare musculară, urmată de cîteva recidive şi asta m-a tras în jos mult. Am avut nevoie de timp ca să-mi revin, în primul rînd fizic. Ca fotbalist, ca sportiv în general, accidentările îţi sînt cel mai mare duşman.

- A contat şi faptul că nu prea ai fost folosit pe postul tău, de mijlocaş stînga? Asta mai ales în sezonul trecut.
- O dată eram mijlocaş stînga, apoi jucam pe dreapta, pe urmă eram folosit atacant. Pe un post trebuia să strîng în centru, pe altul să cobor spre mijloc şi tot aşa! Am nevoie de trei-patru meciuri într-o poziţie ca să pot să dau randamentul cel mai bun. Astea nu sînt scuze, să nu se înţeleagă greşit! Îmi asum şi evoluţiile mai proaste şi o să intru oriunde vor antrenorii, eu doar explic ce s-a întîmplat în trecut.

- Acum simţi că ai progresat?
- Mă simt altfel şi fizic faţă de sezonul trecut, sînt mai puternic, mai bine pregătit. Bine că n-am mai avut accidentări!

- Cum caracterizezi jocul tău din primele trei etape?
- Eu zic că am jucat OK. Nu fantastic, e adevărat, dar simt că a fost mai bine. Şi nu e maximum! Pot mai mult şi sper să joc din ce în ce mai bine.


"Să nu rămînă iar 2.000 de suporteri!"


- Ce părere ai despre străinii din Liga 1?
- Nu vreau să-mi dau eu cu părerea dacă-s prea mulţi sau prea puţini străini, că nu e treaba mea, dar văd şi români, şi străini buni în campionat. Nu-s de condamnat cei care vin să joace în Liga 1, pînă la urmă şi românii se transferă în alte campionate. Dacă tu îţi doreşti o viaţă mai bună şi să ajungi la un nivel mai înalt, de ce să-l condamni pe altul cînd gîndeşte la fel?

- Ce jucători străini îţi plac?
- Semedo... Nu-l uit nici pe Kapetanos, care e un atacant de mare valoare.

- Galeria a anunţat că nu vine la meciul cu Brăneşti, au mai fost proteste săptămîna trecută. Voi, jucătorii, cum priviţi conflictul ăsta?
- Ne gîndim şi noi că n-o să mai fie la fel de multă lume la stadion, ceea ce e rău. Una e cînd intri pe teren şi vezi 25.000 de oameni în tribune şi cu totul altceva e să ai doar 2.000 de spectatori. Sper să nu se revină la atmosfera din sezonul trecut. Ar fi păcat! Eu vă spun sincer că dacă nu aveam susţinerea fantastică din partea fanilor n-am fi întors meciurile cu U Cluj şi cu Craiova. Cînd eram conduşi cu 0-1, ei ţipau şi mai tare! Mie îmi dau energie cînd îi văd aşa.


"Nu mai gîndeşti dacă stai prin cluburi"


- Cînd un jucător din provincie ajunge în Bucureşti şi joacă mai slab decît înainte, se spune că l-a afectat viaţa din Capitală, tentaţiile. E valabil în cazul tău?
- (A dat din cap auzind întrebarea de parcă ar fi zis: "Iar asta?"). Vă spun eu că n-are nici o legătură. Asta cu viaţa de Bucureşti, cu tentaţiile e o exagerare. E o idee greşită. Poţi să nu te acomodezi cu noua echipă, să nu te integrezi într-un grup nou, dar nu să te strice viaţa din Bucureşti. Ce să-ţi facă oraşul?

- Să te scoată în cluburi mai des, spre exemplu.
- Cum să mă afecteze cluburile pe mine, dacă noi intram în cantonament cu cîte două-trei zile înaintea meciurilor? Şi eu nici nu ies în oraş, am fost o dată într-un club şi m-au prins paparazzi. Dacă aş mai fi mers de atunci, nu s-ar fi aflat?

- Dar la modul general e rău pentru un fotbalist să stea în discotecă pînă dimineaţă?
- Te afectează, da. Nu mai gîndeşti, vii obosit la antrenament. E clar că nu eşti acelaşi dacă te odihneşti sau dacă mergi prin cluburi şi pierzi nopţile.

- Te deranja cînd se vorbea că relaţia cu Iulia e de vină pentru prestaţiile tale slabe?
- Poate că discuţiile alea m-au afectat fără să realizez, dar nu prea am luat în seamă criticile. De ce? Eu ştiam foarte clar că relaţia cu Iulia n-avea nici o legătură cu jocul meu, s-a exagerat pe tema asta.

- Te uiţi la înregistrări ale meciurilor tale?
- Mă mai uit noaptea la reluări, şi cînd eram la Piteşti făceam asta. Fazele par mai uşor de rezolvat cînd le văd la TV, mi se pare mereu că existau soluţii mai bune, vezi cu totul altfel fotbalul decît atunci cînd eşti pe teren. Şi mai e o diferenţă: pe teren nu prea simt loviturile, că-s încălzit, concentrat. Abia acasă încep să-mi amintesc unde şi cînd m-am lovit, simt fiecare vînătaie de pe picioare.


Interviul s-a încheiat după 30 de minute. Atît a durat din momentul în care fotbalistul a coborît din taxi, în parcarea de la stadionul Ghencea, şi pînă cînd s-a ridicat de pe scaun şi a mers în vestiar să se schimbe pentru antrenament. Era ora 19:00, dar soarele tot ardea asfaltul, scaunele roş-albastre de pe stadion şi iarba de pe terenul de antrenament. "Termometrul de la maşină îmi arăta 48 de grade!", s-a mirat ofiţerul de presă al Stelei, Octavian Belu. Tănase a oftat, ştiind că-l aşteaptă un antrenament-supliciu de o oră şi jumătate.


"Am avut mai multe oferte înainte să semnez cu Steaua, dar nu regret că am ales aşa. Am vrut la Steaua şi sînt mulţumit, nu mi-a trecut prin cap că aş fi putut fi altundeva"

"Pot mult mai mult decît am arătat pînă acum, nu ştiu să zic în procente cît voi creşte, dar o să fiu mai bun, asta clar!"

"Dobrin, Mutu...De la Piteşti ies fotbalişti, sînt mîndru că şi eu vin tot de acolo. Care e secretul locului? Mai toţi copiii joacă fotbal, poate despre asta e vorba"

"Transferul la Steaua nu mi-a schimbat viaţa absolut deloc, trăiesc la fel ca înainte. Fac aceleaşi lucruri, sînt aceeaşi persoană"

"Ar fi o mare onoare pentru mine să port banderola de căpitan al Stelei în viitor. Deocamdată n-aş fi potrivit, că n-am suficientă experienţă. Sînt alţii mai potriviţi"
Cristian Tănase, mijlocaş Steaua


17 ani avea Tănase cînd a debutat în Liga 1, în meciul FC Argeş-Rapid (0-2), din 2004

8 selecţii are Cristi Tănase (23 de ani) la echipa naţională, pentru care a marcat un gol, împotriva Austriei, în 2009. România condusă de Piţurcă a pierdut atunci, 1-2


Şase alegeri ale lui Tănase

Ce erou din filme ţi-ar fi plăcut să fii?
Batman

Sportul preferat în afară de fotbal:
Tenisul de cîmp

Personajul favorit din desene animate:
Tom din "Tom&Jerry"

Obiectul la care ţii cel mai mult:
Ghetele

Numărul norocos:
18

Maşina preferată?
BMW Seria 6

Cel mai scump fotbalist din istoria Stelei vorbeşte pentru prima dată despre anul tumultuos pe care l-a petrecut în Ghencea

Piteşteanul explică de ce nu a dat randamentul aşteptat de suporteri şi cum l-au afectat discuţiile despre relaţia lui cu "Bomba sexy" Iulia

Cristian Tănase e stelistul cel mai mediatizat din ultimul an. Clubul a plătit pe el 1,8 milioane de euro, dar s-a accidentat imediat după transfer. Au urmat critici din partea lui Becali, căruia nu i-a convenit "Bomba sexy" alături de care apărea fotbalistul, şi dansuri în club surprinse de paparazzi. Tănase recunoaşte că n-a jucat aşa cum se aştepta lumea, dar susţine că nu excesele din afara stadionului l-au împiedicat. Promite să revină în top în noul sezon, deşi tocmai s-a despărţit de antrenorul lui favorit, Victor Piţurcă, şi a încăput pe mîna lui Ilie Dumitrescu, pe care vrea să-l copieze pe teren.

- Chiar, Cristi, cum de puteţi să alergaţi pe o vreme ca asta?
- Pfff...E rău de tot. Da' şi mai rău e după meciuri. Oricum mă simt obosit după jocuri, dar cînd se joacă pe călduri d-astea mă simt consumat de tot.

- Din ce ai văzut în debutul de campionat, te-a impresionat vreo echipă? Ţi-e frică de cineva?
- Sînt mai multe echipe bune, valoroase, chiar mi-e greu să nominalizez doar una. Dinamo se poate bate pentru titlu, deşi a eşuat în Europa League, Rapid şi CFR Cluj sînt tari şi ele.

- Startul Stelei cum îl caracterizezi?
- Noi am început OK, cu şapte puncte din trei meciuri, dar se putea şi mai bine. Păcat că am pierdut două puncte la Braşov, ne era la îndemînă să batem şi acolo. Am avut şi ghinionul să primim gol pe final de meci şi să nu mai avem timp pentru încă o reuşită.

- V-a bulversat despărţirea de Piţurcă?
- Bulversaţi nu sîntem. Dar ne-a părut rău tuturor. Asta-i viaţa... Cînd antrenorii n-au rezultate, pleacă. Iar tu, ca jucător, n-ai decît să mergi mai departe. Eu am făcut mereu tot ce am putut, indiferent de antrenor, dar cu nea Piţi era altceva.

- Ce discuţii au existat între tine şi Piţurcă? Te-a certat, ţi-a interzis să mai ieşi prin cluburi?
- Nu, nu mi-a zis niciodată aşa ceva. Mi-a cerut doar să redevin fotbalistul pe care-l ştie el, atît. Nu mi-a făcut nici un reproş. Nici n-avea de ce.

- Dar ce e aşa grozav legat de Piţurcă? De ce voi, spre exemplu, v-aţi ataşat de el?
- Nea Piţi e antrenor bun şi se zbate pentru jucători. Tot ce a făcut el a fost pentru noi. Iar eu îi voi purta întotdeauna un mare respect fiindcă m-a luat la "naţională" de la o echipă mică. Ca antrenor, trebuie să ai "ochi" ca să-l convoci pe unul de la FC Argeş.

- Cînd v-a anunţat că pleacă de la Steaua?
- Înainte să mergem la Braşov ne-a zis că au fost nişte discuţii şi că el nu face deplasarea, dar nu a spus că pleacă definitiv. A doua zi după meci ne-a anunţat că nu mai există cale de întoarcere. Motivele nu ni le-a explicat. Nu s-au înţeles la bani sau la ce au discutat. Ştiu cam ce ştiţi şi voi, nimic în plus.

"Semăn cu Ilie, dar el era mult mai bun"

- Ilie Dumitrescu cum e?
- Se vede că ştie fotbal, lucrează mult tactic. Şi îmi place că vorbeşte pe limba noastră, adică înţelegi clar ce-ţi cere, ce aşteaptă de la tine. Se exprimă clar de cîte ori vorbeşte cu noi. Iar ca fotbalist n-are sens să mai zic eu cît de mare a fost.

- Tu eşti tot mijlocaş stînga de picior drept, ca şi el...
- Da, doar că ne desparte valoarea. (Zîmbeşte un pic încurcat).

- Da, dar eşti tînăr...
- Da, asta aşa e, mai am timp să ajung şi eu mare.

- Există vreun jucător în fotbalul din Europa care îţi place şi cu care crezi că te asemeni ca stil?
- Da, Cristiano Ronaldo. (Rămîne serios cîteva secunde, apoi începe să rîdă: "Hei, era o glumă! Vezi, să nu scrii asta!")

"Accidentarea m-a tras mult în jos"

- Cum te înţelegi cu Răzvan Lucescu?
- Am o relaţie bună cu Răzvan. Au existat discuţii în care mi-a zis şi el că vrea să-mi revin: "Mă aştept să joci aşa cum ai făcut-o cu Austria, cînd ai debutat la <naţională>, sau cu Lituania, cînd am cîştigat cu 1-0". Mă motivează să văd că vorbeşte cu mine, să ştiu că are încredere.

- De ce toată lumea îţi cere să-ţi revii? Tu cum explici faptul că nu ai jucat aşa cum se aşteptau oamenii?
- A fost acea accidentare musculară, urmată de cîteva recidive şi asta m-a tras în jos mult. Am avut nevoie de timp ca să-mi revin, în primul rînd fizic. Ca fotbalist, ca sportiv în general, accidentările îţi sînt cel mai mare duşman.

- A contat şi faptul că nu prea ai fost folosit pe postul tău, de mijlocaş stînga? Asta mai ales în sezonul trecut.
- O dată eram mijlocaş stînga, apoi jucam pe dreapta, pe urmă eram folosit atacant. Pe un post trebuia să strîng în centru, pe altul să cobor spre mijloc şi tot aşa! Am nevoie de trei-patru meciuri într-o poziţie ca să pot să dau randamentul cel mai bun. Astea nu sînt scuze, să nu se înţeleagă greşit! Îmi asum şi evoluţiile mai proaste şi o să intru oriunde vor antrenorii, eu doar explic ce s-a întîmplat în trecut.

- Acum simţi că ai progresat?
- Mă simt altfel şi fizic faţă de sezonul trecut, sînt mai puternic, mai bine pregătit. Bine că n-am mai avut accidentări!

- Cum caracterizezi jocul tău din primele trei etape?
- Eu zic că am jucat OK. Nu fantastic, e adevărat, dar simt că a fost mai bine. Şi nu e maximum! Pot mai mult şi sper să joc din ce în ce mai bine.

"Să nu rămînă iar 2.000 de suporteri!"

- Ce părere ai despre străinii din Liga 1?
- Nu vreau să-mi dau eu cu părerea dacă-s prea mulţi sau prea puţini străini, că nu e treaba mea, dar văd şi români, şi străini buni în campionat. Nu-s de condamnat cei care vin să joace în Liga 1, pînă la urmă şi românii se transferă în alte campionate. Dacă tu îţi doreşti o viaţă mai bună şi să ajungi la un nivel mai înalt, de ce să-l condamni pe altul cînd gîndeşte la fel?

- Ce jucători străini îţi plac?
- Semedo... Nu-l uit nici pe Kapetanos, care e un atacant de mare valoare.

- Galeria a anunţat că nu vine la meciul cu Brăneşti, au mai fost proteste săptămîna trecută. Voi, jucătorii, cum priviţi conflictul ăsta?
- Ne gîndim şi noi că n-o să mai fie la fel de multă lume la stadion, ceea ce e rău. Una e cînd intri pe teren şi vezi 25.000 de oameni în tribune şi cu totul altceva e să ai doar 2.000 de spectatori. Sper să nu se revină la atmosfera din sezonul trecut. Ar fi păcat! Eu vă spun sincer că dacă nu aveam susţinerea fantastică din partea fanilor n-am fi întors meciurile cu U Cluj şi cu Craiova. Cînd eram conduşi cu 0-1, ei ţipau şi mai tare! Mie îmi dau energie cînd îi văd aşa.

"Nu mai gîndeşti dacă stai prin cluburi"

- Cînd un jucător din provincie ajunge în Bucureşti şi joacă mai slab decît înainte, se spune că l-a afectat viaţa din Capitală, tentaţiile. E valabil în cazul tău?
- (A dat din cap auzind întrebarea de parcă ar fi zis: "Iar asta?"). Vă spun eu că n-are nici o legătură. Asta cu viaţa de Bucureşti, cu tentaţiile e o exagerare. E o idee greşită. Poţi să nu te acomodezi cu noua echipă, să nu te integrezi într-un grup nou, dar nu să te strice viaţa din Bucureşti. Ce să-ţi facă oraşul?

- Să te scoată în cluburi mai des, spre exemplu.
- Cum să mă afecteze cluburile pe mine, dacă noi intram în cantonament cu cîte două-trei zile înaintea meciurilor? Şi eu nici nu ies în oraş, am fost o dată într-un club şi m-au prins paparazzi. Dacă aş mai fi mers de atunci, nu s-ar fi aflat?

- Dar la modul general e rău pentru un fotbalist să stea în discotecă pînă dimineaţă?
- Te afectează, da. Nu mai gîndeşti, vii obosit la antrenament. E clar că nu eşti acelaşi dacă te odihneşti sau dacă mergi prin cluburi şi pierzi nopţile.

- Te deranja cînd se vorbea că relaţia cu Iulia e de vină pentru prestaţiile tale slabe?
- Poate că discuţiile alea m-au afectat fără să realizez, dar nu prea am luat în seamă criticile. De ce? Eu ştiam foarte clar că relaţia cu Iulia n-avea nici o legătură cu jocul meu, s-a exagerat pe tema asta.

- Te uiţi la înregistrări ale meciurilor tale?
- Mă mai uit noaptea la reluări, şi cînd eram la Piteşti făceam asta. Fazele par mai uşor de rezolvat cînd le văd la TV, mi se pare mereu că existau soluţii mai bune, vezi cu totul altfel fotbalul decît atunci cînd eşti pe teren. Şi mai e o diferenţă: pe teren nu prea simt loviturile, că-s încălzit, concentrat. Abia acasă încep să-mi amintesc unde şi cînd m-am lovit, simt fiecare vînătaie de pe picioare.

Interviul s-a încheiat după 30 de minute. Atît a durat din momentul în care fotbalistul a coborît din taxi, în parcarea de la stadionul Ghencea, şi pînă cînd s-a ridicat de pe scaun şi a mers în vestiar să se schimbe pentru antrenament. Era ora 19:00, dar soarele tot ardea asfaltul, scaunele roş-albastre de pe stadion şi iarba de pe terenul de antrenament. "Termometrul de la maşină îmi arăta 48 de grade!", s-a mirat ofiţerul de presă al Stelei, Octavian Belu. Tănase a oftat, ştiind că-l aşteaptă un antrenament-supliciu de o oră şi jumătate.

"Am avut mai multe oferte înainte să semnez cu Steaua, dar nu regret că am ales aşa. Am vrut la Steaua şi sînt mulţumit, nu mi-a trecut prin cap că aş fi putut fi altundeva"

"Pot mult mai mult decît am arătat pînă acum, nu ştiu să zic în procente cît voi creşte, dar o să fiu mai bun, asta clar!"

"Dobrin, Mutu...De la Piteşti ies fotbalişti, sînt mîndru că şi eu vin tot de acolo. Care e secretul locului? Mai toţi copiii joacă fotbal, poate despre asta e vorba"

"Transferul la Steaua nu mi-a schimbat viaţa absolut deloc, trăiesc la fel ca înainte. Fac aceleaşi lucruri, sînt aceeaşi persoană"

"Ar fi o mare onoare pentru mine să port banderola de căpitan al Stelei în viitor. Deocamdată n-aş fi potrivit, că n-am suficientă experienţă. Sînt alţii mai potriviţi"
Cristian Tănase, mijlocaş Steaua

17 ani avea Tănase cînd a debutat în Liga 1, în meciul FC Argeş-Rapid (0-2), din 2004

8 selecţii are Cristi Tănase (23 de ani) la echipa naţională, pentru care a marcat un gol, împotriva Austriei, în 2009. România condusă de Piţurcă a pierdut atunci, 1-2

Şase alegeri ale lui Tănase

Ce erou din filme ţi-ar fi plăcut să fii?
Batman

Sportul preferat în afară de fotbal:
Tenisul de cîmp

Personajul favorit din desene animate:
Tom din "Tom&Jerry"

Obiectul la care ţii cel mai mult:
Ghetele

Numărul norocos:
18

Maşina preferată?
BMW Seria 6

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
denethor
denethor  •  16 August 2010, 16:15

becali pleaca din ghencea!!!samantarii si babuinii din tribune sa-i cante ode lui becali!

cypyko89
cypyko89  •  16 August 2010, 15:10

MU|3 AISS ! ! ! Vrem adevaratii suporteri , nu pe voi HULIGANILOR !

andrades
andrades  •  16 August 2010, 12:24

tanase tata, mai bine pune mana, piciorul si joaca. tu numai la declaratii din-astea ca o sa joc, o sa fa, nu o sa dezamagesc, etc. da si tu niste goluri, niste pase de gol, leaga trei-patru meciuri bune, ca de declaratii ne-am cam saturat...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează