FOTBAL  »  Superliga  »  BRAGA - CFR CLUJ

Conflictul dintre CFR şi Nuno Claro se adînceşte: ”Tentativă de intimidare”

Nuno Claro e printre cei mai vechi străini din Liga 1, el fiind adus în Gruia în iunie 2007
Nuno Claro e printre cei mai vechi străini din Liga 1, el fiind adus în Gruia în iunie 2007

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 23:29

Portarul şi avocatul său, Radu Nemeş, răspund în termeni tăioşi la acuzaţia lansată de Paszkany, conform căruia fotbalistul nu mai e dorit în Gruia din cauza legăturilor cu lumea interlopă din Cluj.

"Nuno Claro a intrat în dizgraţie după ce s-a încurcat cu lumea interlopă de prin judeţ. Noi am încercat să-l prevenim, dar n-a ţinut cont" e explicaţia pe care patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a oferit-o recent pentru trecerea pe linie moartă a portarului lusitan. Goalkeeper-ul de 35 de ani a fost trimis la formaţia secundă şi, după desfiinţarea acesteia, se pregăteşte cu grupele de copii şi juniori!

"Nu înţelegem de ce domnul Mureşan şi domnul Paszkany nu îşi fac timp să discute faţă în faţă cu jucătorul modul în care se derulează contractul. Aceste acuzaţii sînt o tentativă nouă de intimidare a sportivului. Sperăm ca dînşii să aibă probe pentru afirmaţiile făcute, fiindcă altfel se expun răspunderii juridice pentru prejudicii de imagine aduse lui Nuno Claro", a venit ieri replica lui Radu Nemeş, avocat la ONV Law şi apărătorul portughezului.

"Nu sînt singurul supus presiunilor"
Iar jucătorul a completat: "Nu am fost singurul asupra căruia au fost făcute presiuni de acest tip, nici ultimul. Ceilalţi fotbalişti au plecat acceptîndu-le condiţiile, dar, pînă în momentul de faţă, sînt singurul care şi-a cerut drepturile şi a încercat să le ţină piept. Eu îmi respect zilnic partea mea de contract, iar tot ceea ce vreau este ca şi ei să şi-o respecte pe a lor!".

"Nu ştiu ce mai pot inventa despre mine în continuare reprezentanţii clubului, dar asta e doar strategia lor ca să-mi reziliez angajamentul fără ca ei să-şi plătească datoriile faţă de mine" (Nuno Claro, portar CFR Cluj)

"Declaraţiile făcute în presă de reprezentanţii clubului, cum că jucătorul nu face parte din lot, contrazic documentele de la Comisie, unde afirmă că Nuno e un membru marcant al echipei. Cînd spun adevărul?!" (Radu Nemeş, avocatul lui Claro)

7.500 de euro lunar e salariul actual al lui Claro la CFR

Citeşte şi: Nuno Claro nu e lăsat să se antreneze cu prima echipă: "Îmi trag la poartă copii de 7 ani!"

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (8)
satyricon
satyricon  •  20 Septembrie 2012, 13:16

Nu-mi vine sa cred, se practica astfel de marsavii la chefere Cluj? Cum, nu este arpy cel mai drept si mai corect dintre traci (ca doar nu e ungur!)?! Pai nu se sustine sus si tare ca doar la Bucuresti se practica astfel de tactici murdare! Al catelea jucator face declaratii critice la adresa conducerii chefere-ului? Ca de ceilalti jucatori straini care acuzau clubul de blaturi vad ca nu se mai spune nimic, s-a pus batista pe tambal.

syntrax
syntrax  •  20 Septembrie 2012, 10:34

Sa incurcat cu lumea interlopa din Cluj??Poi are Clujul intelop mai mare ca Arpi?

bucuresteanul_alex
bucuresteanul_alex  •  20 Septembrie 2012, 09:06
Postat de mihnea80 pe 20 Septembrie 2012, 06:37

Bine Nuno! Cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume! Dupa ce castiga milioane din LC nici macar nu-si platesc jucatorii. Nu conteaza daca joci sau nu, salarul trebuie sa ti-l plateasca, pentru ca salarul nu e prima! Daca nu le convine sa-ti desfaca ei unilateral contractul si va vedeti in instanta.

prodanco tu esti ? sclaviiiii oilorrrrrr aveam respect pt voi ....... ati ajuns carpa stelei .........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează