FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Confruntarea turului » Eric şi Moraes sînt cei mai în formă străini din Liga 1!

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

În cele două partide rămase de disputat  din ultima etapă a turului vor evolua şi cei mai în formă jucători străini din Liga 1, Eric de Oliveira şi Junior Moraes.

Stîngaciul medieşenilor a marcat 9 goluri, 6 echipe fiind nevoite sã scoată mingea din poartă în urma execuţiilor acestuia. Interesant de menţionat faptul că Gaz Metan nu a pierdut niciodată în sezonul curent în meciurile în care Eric şi-a trecut numele pe tabela de marcaj, ardelenii medieşeni cîştigînd 5 jocuri şi remizînd cu Timişoara, acasă.

Cifrele lui Eric în Liga 1: 71 jocuri - 9 goluri
2010/2011: 16 prezenţe (9 integralist) - 9 goluri - două din afara careului, cinci din fază fixă (3 penalty). De asemenea el a contabilizat şi cinci pase decisive. Împotriva Stelei a bifat singura sa reuşită cu piciorul drept, celelalte 8 venind după ce a atins mingea cu stîngul.

Junior Moraes se va afla contra Brăneştiului pentru a 32-a oară pe teren într-un meci din campionatul României, el înscriind deja de 18 ori.

În stagiunea curentă, "perla" Bistriţei cotată la peste un milion de euro a dat 8 goluri în campionat şi a adus Gloriei calificarea în semifinalele Cupei României atunci cînd a transformat penalty-ul primit în disputa cu CFR Cluj. A marcat de două ori din afara careului. 4 din reuşite au fost din faze fixe, două venind de la punctul cu var.

Trei lucruri comune:
- Ambii sînt brazilieni
- Au marcat în perioada petrecută de ei în România  împotriva celor de la Steaua, Dinamo, CFR, U Cluj, Alba Iulia, Astra, Poli Iaşi, Sportul şi Craiova
- Ambii sunt curtaţi de granzii campionatului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  29 Noiembrie 2010, 13:14

Cum ne-am mai "ars" si cu alti brazilieni,argentinieni,s.a.m.d. ar trebui sa mai vedem!!Cumajung la echipe mai cu pretentii ,cum dispar!! Parca aud si inteleg toti proverbul cu :pomul laudat,..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează