FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO

Confuzie la Dinamo » Alvarez a jucat 15 minute accidentat pentru că Bonetti s-a enervat pe el

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 27 octombrie 2012 23:12

Dinamovistul Edgar Alvarez s-a accidentat chiar înainte de ultima schimbare a lui Bonetti, dar antrenorul l-a lăsat în continuare în teren dintr-o confuzie.

Hondurianul a resimţit dureri şi a ieşit pe margine, încercînd să comunice băncii tehnice că nu mai poate continua, dar Bonetti s-a enervat pe fotbalist că a ieşit de pe teren şi l-a certat, trimiţîndu-l înapoi în joc.

Imediat după acest incident, Bonetti a făcut ultima schimbare, Cosmin Matei fiind înlocuit cu Andrei Cristea.

Alvarez a fost avertizat de arbitru pentru că a reintrat pe teren fără acordul său (min. 75) şi a fost nevoit să continue partida cu dureri, fără să alerge în ultimul sfert de oră. Cînd şi-a dat seama că fotbalistul său chiar este accidentat şi că nu mai poate alerga în bandă, italianul l-a trimis să stea în preajma careului nemţenilor pentru restul meciului.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (9)
florinch
florinch  •  28 Octombrie 2012, 18:46
Postat de luker pe 28 Octombrie 2012, 00:18

Scoateti stirea ca sunteti pe langa fenomen, a fost o greaseala a stafului, nu s-a suparat Bonetti pe Alvarez. S-a suparat meseria de ziarist pe voi. Mai tineti stirea daca inca nu ati primit banii de la fratii Jegali.

Frati Jegali,frati becalihoti,cum vrei tu sa le spui,insa atunci cand ei isi mai bagau nasul pe la echipa Dinamo mai juca ceva,insa de cand a venit Bonetti Dinamo nu numai ca nu joaca nimic dar italianul asta ori nu stie nimic despre fotbal ori face misto de toata lumea.Cu Petrolul am stat cu fundul in poarta mai rau ca Mioveniul lui Cartu si cu norocam castigat,cu Astra la fel si,normal, am pierdut,cu Bistrita l-a bagat pe Luchin fundas dreapta si pe Kulibaly fundas central de puteau sa ne dea aia vreo 5.Oare tie ca si dinamovist,nu ti-e jena cum joaca (mai bine zis cum nu joaca) Dinamo? Mie mi-e rusine.macar daca ar intineri echipa,insa in afara lui Matei nu mai vad niciun tanar.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Octombrie 2012, 12:21

Indiferent care ar fi cauza, intamplarea denota amatorismul cras care exista la Dinamo in acest moment. Ce mai urmeaza? Sa iasa de la cabine 12 jucatori? In poarta sa intre simultan Balgradean si Naumovski? La ce tampenii ne mai putem astepta?

geobull8213
geobull8213  •  28 Octombrie 2012, 09:59

ILUZII PIERDUTE. IN STILUL ASTA, LA REVEDERE CAMPIONAT,LA REVEDERE CUPA SI AR TREBUII LA REVEDERE SI BONETII PLUS 3-4 JUCATORI MAMUTI.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează