FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Connection error » "Glob-urile" şefilor de club de la noi s-au făcut ţăndări

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 19:00

Conducătorii de club de la noi se plictisesc repede de noile jucării. Din patru preşedinţi din Liga 1 deţinători de bloguri, doar unul mai este în acest moment online. Blogul rapidistului George Copos a mai rămas singurul actualizat cît de cît la zi. În rest, e jale.

Craioveanul Adrian Mititelu l-a abandonat pe al lui la nici două luni de la naştere. Ultima postare e datată 27 august 2010 şi reprezintă, ironia sorţii, un mesaj al lui Mititelu către suporteri prin care acesta îi roagă să vină în număr cît mai mare pe stadion la debutul lui Victor Piţurcă pe banca Ştiinţei.

Chiar dacă pornise în forţă, nici blogul lui Mihai Stoica nu mai respiră. Fostul preşedinte de la Oţelul, Steaua şi Unirea Urziceni n-a mai scris nimic pe el din septembrie anul trecut. 

Cel mai sincer vizavi de blogul lui a fost pînă la urmă Gigi Becali. Patronul Stelei spunea în 2008 la lansare că nu va petrece nici o clipă în faţa calculatorului pentru a-şi updata "globul", aşa cum l-a pocit. Iar cînd nu i-a mai văzut deloc rostul, Becali a decis să-i curme suferinţa şi l-a închis de tot. ;)

De urmărit ce se va întîmpla cu blogul singurului antrenor de la noi care are aşa ceva. "Principalul" lui Gaz Metan, Cristi Pustai, e de-abia la început de drum în domeniu, lansîndu-se pe piaţă în decembrie şi a bifat pînă acum numai două post-uri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
terminatorul2
terminatorul2  •  06 Martie 2012, 19:26

BAI COCOSATILOR , MM SCRIE NUMAI PE FACEBOCK

terminatorul2
terminatorul2  •  06 Martie 2012, 19:26

BAI COCOSATILOR , MM SCRIE NUMAI PE FACEBOCK

asc21
asc21  •  06 Martie 2012, 19:11

becali este un cioban

Vezi toate comentariile (3)
Comentează