FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conspiraţia continuă: Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui au petrecut alături de jucătorii stelişti, după dezastrul cu Rapid! Vezi GALERIA FOTO

FOTO: Facebook +1   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 10:50

GSP.RO a scris ieri despre o ipoteză şocantă propusă de jurnalistul Decebal Rădulescu, conform căreia Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa ar fi "umblat" la echipa Stelei în derbyul cu Rapid, pierdut de roş-albaştri cu 0-1.
Conspiraţia primeşte un nou argument, după o postare a soţiei fostului antrenor al lui Al Hilal. La o zi după derbyul pierdut, Reghecampf şi soţia acestuia nu se sfiesc să petreacă timpul liber alături de jucătorii Stelei, iar cei doi au fost invitaţi de Bourceanu la petrecerea la care a aniversat 12 ani alături de soţia sa.

La petrecere au fost prezenţi mai mulţi stelişti, printre care Gabi Iancu, Iasmin Latovlevici, Alex Chipciu sau Raul Rusescu, care s-au distrat alături de fostul lor antrenor şi soţia acestuia.

"Ştiu că Reghecampf dă tîrcoale echipei. Ştiu şi de la patron că face asta! Şi ce dacă? Să sune, e liber, atîta timp cît Becali vrea să discute cu el! Toată lumea vrea să antreneze Steaua! Ştiu că a vorbit şi cu patronul", a spus Gâlcă la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
sugar_boy
sugar_boy  •  25 Februarie 2015, 10:30

Tare as vrea sa revina acest mare antrenor, Reghe...la Steaua a avut succes pentru ca a prins lotul format cu jucatori cei mai buni din tara, jucatori ce nu aveau nevoie de multe sfaturi, jucau singuri...la arabi n-a facut nimic pentru ca el nu stie sa dea sfaturi, el crede ca antrenamentele dure au ca rezultat si o tactica buna, atat de idiot este...!!!...daca are valoare sa vina acum la Steaua si sa vedem ce va face...:)))...va face altceva decat sa-l jecmaneasca pe Becali de bani...???

billy762000
billy762000  •  24 Februarie 2015, 20:51
Postat de gerulozaurus pe 24 Februarie 2015, 14:36

petrec ai dq...sunt toti un zambet clar, la meciul cu Rapid au jucat cum l'ea dictat MOPul..exact cum am vazut si noi

...clar..iar v-ati scos...cand pierde Steaua, au dat meciul, cand bate pe Chelsea e valoare...valoare...valoare...fara numar...f.n...f.n...haideee Pitiii....:))

billy762000
billy762000  •  24 Februarie 2015, 20:49
Postat de ionut.coman. pe 24 Februarie 2015, 15:50

sa vina reghe inapoi, galca e o carpa de antrenor, pai ii facea vreodata lui reghe becali treaba asta cu excluderea lui Arlauskis,Prepelita si Latovlevici ??? va spun eu ca nu pentru ca ala nu e carpa cum este galca asta.

...ala nu e carpa, e bat de ..mop...:)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează